• -10%
  • Rasprodano

Televizor Tesla 55M325BUS 55" LED 4K Ultra HD Smart + gratis Tesla pegla IR300BL

ID: TES55M325BUS
Nedostupno
722 KM
649 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 72 KM (10%)

Ušteda: 72 KM (10%)

Rata već od 30 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TES55M325BUS

Podaci

Brend televizora
Tesla
Dijagonala ekrana
55" 4K Ultra HD
Smart
Da
Operativni sistem
VIDAA OS
Rezolucija
3840 x 2160
Tehnologija
LED
Garancija
3+2 godine

Televizor Tesla 55M325BUS 55" LED 4K Ultra HD Smart pruža izuzetno iskustvo gledanja zahvaljujući 4K Ultra HD rezoluciji koja donosi oštre, jasne slike sa živopisnim bojama i izuzetnim detaljima. Ekran od 55 inča čini ovaj televizor idealnim za veće prostorije, omogućavajući uživanje u omiljenim filmovima, serijama i sportskim događajima sa vrhunskim vizuelnim doživljajem.

Opremljen pametnim funkcijama, ovaj televizor koristi intuitivan operativni sistem koji omogućava pristup širokom spektru aplikacija i streaming servisa kao što su Netflix, YouTube, Disney+ i mnogi drugi. Korisnički interfejs je jednostavan za korištenje, omogućavajući brzo i lako kretanje kroz sadržaj i personalizaciju postavki prema vašim preferencijama. Podrška za glasovne komande dodatno olakšava korištenje, omogućavajući jednostavno upravljanje televizorom.

Televizor Tesla 55M325BUS nudi različite priključke, uključujući HDMI i USB portove, omogućavajući lako povezivanje s različitim uređajima kao što su konzole za igre, Blu-ray plejeri i eksterni diskovi. Ovaj televizor takođe podržava bežično povezivanje, omogućavajući jednostavno strimanje sadržaja s vaših mobilnih uređaja.

Elegantnog i modernog dizajna, televizor se savršeno uklapa u svaki enterijer, dodajući sofisticiranost i stil vašem prostoru. Ugrađeni zvučnici pružaju čist i jasan zvuk, dodatno poboljšavajući sveukupno iskustvo gledanja.

Sa niskom potrošnjom energije i naprednim funkcijama, Televizor Tesla 55M325BUS je odličan izbor za one koji traže kvalitetan, pouzdan i funkcionalan uređaj. Bilo da ga koristite za svakodnevno gledanje televizije, igranje video igara ili gledanje filmova, ovaj televizor nudi vrhunske performanse i pouzdanost, čineći ga idealnim dodatkom vašem domu.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).