• -10%

Televizor Hisense 55A6K 55" UHD Smart

ID: HIS55A6K
Na stanju
887 KM
798 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 89 KM (10%)

Ušteda: 89 KM (10%)

Rata već od 37 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

HIS55A6K
10 Artikli

Podaci

Brend televizora
Hisense
Dijagonala ekrana
55" 4K Ultra HD
Smart
Da
Operativni sistem
VIDAA OS
Rezolucija
3840x2160
Tehnologija
LED
Garancija
2+3 godine

Televizor Hisense 55A6K 55" UHD Smart pruža izuzetno iskustvo gledanja zahvaljujući 4K Ultra HD rezoluciji koja donosi oštre, jasne slike sa živopisnim bojama i izvanrednim detaljima. Ekran od 55 inča čini ovaj televizor idealnim za veće prostorije, omogućavajući uživanje u omiljenim filmovima, serijama i sportskim događajima sa vrhunskim vizuelnim doživljajem.

Opremljen pametnim funkcijama, ovaj televizor koristi intuitivan operativni sistem koji omogućava pristup širokom spektru aplikacija i streaming servisa kao što su Netflix, YouTube i Disney+. Korisnički interfejs je jednostavan za korištenje, omogućavajući brzo i lako kretanje kroz sadržaj i personalizaciju postavki prema vašim preferencijama. Podrška za glasovne komande dodatno olakšava korištenje, omogućavajući jednostavno upravljanje televizorom.

Televizor Hisense 55A6K nudi različite priključke, uključujući HDMI i USB portove, omogućavajući lako povezivanje s različitim uređajima kao što su konzole za igre, Blu-ray plejeri i eksterni diskovi. Elegantnog i modernog dizajna, televizor se savršeno uklapa u svaki enterijer, dodajući sofisticiranost i stil vašem prostoru. Ugrađeni zvučnici pružaju čist i jasan zvuk, dodatno poboljšavajući sveukupno iskustvo gledanja.

Sa niskom potrošnjom energije i naprednim funkcijama, Televizor Hisense 55A6K je odličan izbor za one koji traže kvalitetan, pouzdan i funkcionalan uređaj. Bilo da ga koristite za svakodnevno gledanje televizije, igranje video igara ili gledanje filmova, ovaj televizor nudi vrhunske performanse i pouzdanost, čineći ga idealnim dodatkom vašem domu.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).