Pametni sat Amazfit Cheetah (Square)

ID: AMA16964
Na stanju
470 KM
423 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 47 KM (10%)

Ušteda: 47 KM (10%)

Rata već od 19 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

AMA16964
10 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Amazfit
Display
1.75" HD Amoled
SIM kartica
Ne
Baterija
240 mAh
Bluetooth pozivi
Da
Vodootporan
Da
Osnovni način rada
8 dana
Garancija
12 mjeseci

【Tanak i lagan dizajn sa 1,75″ AMOLED ekranom】Napravljen od izdržljivog polimera ojačanog vlaknima i sa elegantnim metalnim okvirom, super tanak i lagan Amazfit Cheetah teži samo 25 g i 9,9 mm, te ima dva dugmeta i krunu za laku kontrolu tokom rada. Ultra-široki HD AMOLED ekran od 1,75″ može doseći svjetlinu od 1000 nita, što ga čini lakim za čitanje gdje god da se nalazite.

【MaxTrack】 Vodeća GPS tehnologija u industriji: Amazfitova kružno polarizirana dual-band GPS antenska tehnologija, nazvana MaxTrack, omogućava ovom GPS pametnom satu da uhvati 100% satelitskih signala. Ova tehnologija smanjuje višestruke smetnje za praćenje vaše lokacije s maksimalnom preciznošću, čak i ako trčite u gustim gradovima s visokim zgradama ili parkovima s visokim drvećem.

【Personalizirani trener trčanja s AI-om】 Zepp Coach koristi moć AI za isporuku prilagođenih planova utrka prilagođenih vašem nivou, ciljevima i vrsti i datumu ciljne utrke. Zepp Coach će inteligentno prilagođavati vaš plan svake sedmice na osnovu vašeg učinka i pružati vam naučne savjete kako napredujete.

【Precizna navigacija ruta i vanmrežne karte】S ovim sportskim satom uvijek ćete znati kuda trčati. Preuzmite kartu u boji područja kojim planirate putovati iz aplikacije Zepp i uvezite je na sat kako biste uživali u detaljnom razumijevanju svoje okoline. Usporedite kartu s odgovarajućom uvezenom datotekom rute i navigirajte s nevjerovatnom preciznošću dok trčite.

【Napredni 24/7 podaci o zdravlju i fitnesu】 PPG BioTracker optički senzor omogućava visoko precizno praćenje vašeg otkucaja srca, kiseonika u krvi, nivoa stresa i kvaliteta sna. Povežite se na pojas za mjerenje otkucaja srca kada trčite, zahvaljujući moćnoj Bluetooth povezanosti operativnog sistema Zepp OS 2.0 usmjerenog na zdravlje.

【150+ sportskih modova】 Sa preko 150 sportskih načina, uključujući trčanje na otvorenom, traku za trčanje, triatlon, HIIT i više, Amazfit Cheetah ima sportski način za svaki tip trkača. Za istinsku prilagodbu, možete odabrati do 6 metrika podataka za prikaz na vašem sučelju u sportskom modu i kreirati vlastite modele treninga.

【Skladištenje i reprodukcija muzike】 Ništa ne daje dah motivacije kao vaša omiljena pjesma. Pohranite svoju listu za reprodukciju na satu, povežite svoje Bluetooth slušalice i uživajte u besplatnom trčanju na telefonu.

【Podržani uređaji】 Android 7.0 i noviji, iOS 12.0 i noviji

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).