Aparat za kafu DELONGHI Magnifica START ECAM220.80.SB

ID: LJ123906
Na stanju
1.143 KM
s PDV-om
Rata već od 52 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
OPIS Upoznajte svijet kafe od zrna do šoljice uz De'Longhi Magnifica Start koji vam pruža sve što vam je potrebno da zapocnete s pripremom svojih omiljenih napitaka na bazi espressa kod kuce. Sadrži ekskluzivnu tehnologiju LatteCrema Hot Technology za dovršavanje vaših napitaka glatkom i bogatom mlijecnom pjenom, uz izbor napitaka koji se isporucuju samo jednim dodirom. SAŽETAK Uživajte u omiljenoj kafi od svježe mljevenih zrna LatteCrema Hot dovršava vaše napitke glatkom i bogatom mlijecnom pjenom, uz automatsko cišcenje jednim dodirom Odaberite jedan od pet recepata jednim dodirom: espresso, kafa, cappuccino, latte macchiato i vruca voda Personalizirajte aromu svojih napitaka Uklonjivi dijelovi pogodni za pranje u mašini posuda za jednostavno održavanje
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).