Rowenta Usisavač ručni, Accu, Extenso Dry - AC476901

ID: TR22410
Na stanju
139 KM
s PDV-om
Rata već od 6 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Extenso Dry je ručni akumulatorski usisivač koji pruža izvrsne performanse pri svakodnevnom usisavanju. Sa ciklonskim sistemom za separaciju zraka i prašine, svakodnevno čišćenje se obavlja s lakoćom, za optimalne rezultate. Njegov kompaktni, ručni dizajn sa ergonomskom drškom čini usisavanje posebno udobnim, a integrirani nastavak za uske prostore omogućava jednostavan pristup čak i najteže dostupnim područjima. Extenso Dry je opremljen stalnim filterom i spremnikom za prašinu radi lakšeg održavanja. Ni-Mh baterije 7.2V, vrijeme rada 16 min., vrieme punjenja do 16 h, zidna baza za punjenje, signalna lampica Zapremina spremnika za prašinu 375 ml.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).