Philips Oštrice za aparat za brijanje OneBlade, 2 kom - QP225/50

ID: TR42989
Na stanju
57 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Oštrice za aparat za brijanje OneBlade, 2 kom - Jedinstvena tehnologija OneBlade Iznimno je brza. Philips OneBlade oštrica s premazom za sprječavanje trenja upotrebljava revolucionarni rezač bilo koje duljine dlačica, tako da je brijanje brzo i glatko, a koža njegovana. - Odgovara svim drškama OneBlade Odgovara svim proizvodima OneBlade: OneBlade (QP25xx, QP26xx, QP27XX, QP28XX), OneBlade Pro (QP6504, QP653x, QP654x, QP665x) Oštrica s premazom za sprječavanje trenja Iznimno je glatko. Dodali smo sloj kuglica od mikrostakla kako bismo smanjili trenje tijekom brijanja. A budući da to pomaže smanjiti iritacije, ne trebate pjenu ni vodu. - Oštrica koja neće brzo otupiti Izdržljiva oštrica od nehrđajućeg čelika koja traje do 4 mjeseca kako biste bili dotjerani. Zamjena je jednostavna. Kada se na oštrici prikaže indikator zamjene – ikona za zamjenu – performanse oštrice možda više nisu optimalne. Vrijeme je da zamijenite oštricu kako biste postigli najbolji osjećaj brijanja. - S praćenjem kontura OneBlade prati konture lica, omogućujući učinkovito i ugodno brijanje svih dijelova lica - Dvostrana oštrica za precizne rubove i oštre linije Reže prema dolje i prema gore, pa se možete brijati u bilo kojem smjeru. Uz dvostranu oštricu postignite željene rezultate u nekoliko sekundi!
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).