• Novo

Philips Aparat za suho brijanje, series 1000 - S1223/41

ID: TR27169
Na stanju
147 KM
s PDV-om
Rata već od 7 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

- Glatko, jednostavno brijanje Aparat za brijanje tvrtke Philips serije 1000 omogućava jednostavno i praktično brijanje uz pristupačnu cijenu, s PowerCut oštricama koje se same oštre i potpuno su perive. - Klize kožom pružajući glatko i ujednačeno brijanje Aparat za brijanje tvrtke Philips pruža glatko i ugodno brijanje. Njegovih 27 oštrica PowerCut podrezuju svaku dlačicu točno iznad razine kože, pružajući glatko i ujednačeno brijanje svaki put. - Prati konture lica Aparat za brijanje dizajniran je tako da održava ujednačen kontakt s kožom, bez rizika od posjekotina. Glave 4D Flex savijaju se i kreću u 4 smjera za glatko brijanje svaki put. - Otvaranje jednim dodirom za lako čišćenje Očistite električni aparat za brijanje pritiskom gumba. Glavu aparata za brijanje jednostavno otvorite i isperite vodom. - Upotrebljavajte s kabelom ili bez njega Upotrebljavajte bežični aparat za brijanje bez nepotrebnog zapetljavanja kabela. U slučajevima kad je baterija prazna možete ga i ukopčati za kontinuirano brijanje s kabelom. - Pratite razinu napunjenosti Intuitivni indikator pokazuje kad je baterija aparata za brijanje pri kraju, prazna ili potpuno napunjena. - 40 minuta bežičnog brijanja nakon 8 sati punjenja Nakon 8 sati punjenja možete se brijati bežično do 40 minuta. Osim toga, ako je baterija prazna, ukopčajte ga u utičnicu i spreman je za upotrebu. - Klize kožom pružajući ugodno i ujednačeno brijanje 27 oštrica koje se same oštre na ovom električnom aparatu precizno su dizajnirane za kontinuirano glatko brijanje. - Vodootporan za jednostavno čišćenje Električni aparat za brijanje možete čistiti bez brige. Oznaka IPX7 znači da se može sigurno uroniti u vodu do 1 metra u trajanju do 30 minuta. - Dizajniran za optimalno rukovanje Jednostavno rukujte aparatom za brijanje tvrtke Philips zahvaljujući ergonomskom dizajnu osmišljenom za optimalno držanje. - Aparat za brijanje poklopite između brijanja Glavu za brijanje održavajte čistom i sigurnom između dva brijanja ili za vrijeme putovanja.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).