Krups Mlin za kafu, 100W - GVX242

ID: TR25791
Na stanju
133 KM
s PDV-om
Rata već od 6 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Krups mlin za kafu GVX242, dizajniran da zadovolji najzahtjevnije ljubitelje kafe. Spremnik za kafu u zrnu ima kapacitet od 200g, što znači da ćete uživati u svježe mljevenoj kafi bez potrebe za čestim punjenjem spremnika. Korisni kapacitet mlina za kafu je 125 grama, što je sasvim dovoljno za pripremu nekoliko šoljica kafe odjednom. Krups mlin za kafu GVX242 ima 17 stepeni podešavanja granulacije mljevenja kafe, što znači da možete odabrati od sitne mljevene kafe za espresso do grublje mljevene kafe za french press. Odvojivi spremnik za kafu sa sigurnosnim poklopcem omogućava vam da jednostavno i sigurno prenesete mljevenu kafu na svoj aparat za kafu ili čajnik. Prekidač za uključenje na Krups mlinu za kafu GVX242 dolazi sa plavim svjetlom, dajući mu moderni i atraktivan izgled. Sa snagom od 100 W, ovaj mlin za kafu je moćan i brz, omogućavajući vam da uživate u svježe mljevenoj kafi u samo nekoliko trenutaka. Ukratko, Krups mlin za kafu GVX242 je vrhunski proizvod koji pruža sjajne karakteristike i performanse, idealan za sve one koji žele uživati u kafi kao pravi profesionalci.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).