Philips Komplet Lice + Tijelo za OneBlade - QP620/50

ID: TR19722
Na stanju
64 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Philips OneBlade Face + Body podrezuje, oblikuje i brije dlačice bilo koje dužine. Sadrži jednu oštricu za lice, jednu sa štitnikom za kožu za dlačice na tijelu te češalj za dlačice na tijelu. Zaboravite na upotrebu više alata. OneBlade radi sve. 1 x britvica za lice, 1 x za tijelo, 1 x češalj za dlačice na tijelu Odgovara svim drškama OneBlade, svaka traje do 4 mjeseca Štitnik za kožu koji se postavlja pritiskom, češalj za dlačice na tijelu koji se postavlja pritiskom, tehnologija koja prati konture, dvostruki sistem zaštite Za: OneBlade (QP25xx), OneBlade (QP26xx), OneBlade Pro (QP65xx), OneBlade Pro (QP66xx)
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).