Apple SAT pametni, 1.78" LTPO OLED zaslon, vodootporan BT, WiFi - Watch SE 2022 44mm Midnight AC

ID: TR34605
Na stanju
776 KM
s PDV-om
Rata već od 36 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Ovaj Apple Watch SE 44mm Midnight je multifunkcionalni sat koji pruža visoku kvalitetu i performanse. Sat ima LTPO OLED Retina display od 1.78 inča s touch screenom i rezolucijom od 448 x 368. Uz Ion-X staklo, ovaj pametni sat je vrlo izdržljiv i otporan na svakodnevne ogrebotine i udarce. Chipset Apple S8 sa dual core procesorom i 32 GB interne memorije omogućuje brzo pokretanje aplikacija i glatko prebacivanje između različitih funkcija. Također, ovaj sat ima 50m vodootpornost, što ga čini savršenim za plivanje i druge vodene aktivnosti. Osim toga, Apple Watch SE 44mm Midnight ima mnoge korisne funkcije poput akcelerometra, žiroskopa, broj otkucaja srca (2. gen), barometra, uvijek uključenog visinomjera, kompasa i glasovnih naredbi. Također, baterija Li-Ion 296 mAh i magnetni konektor s bežičnim punjenjem omogućuju dugotrajnu upotrebu ovog sata. Ovaj pametni sat također nudi mnoge mogućnosti povezivanja, uključujući Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS i NFC. Materijali izrade uključuju prednju stranu od stakla, stražnju stranu od plastike/safirnog stakla, aluminijski okvir i silikonsku narukvicu. Dimenzije sata su 44 x 38 x 10.7 mm, a težina je samo 32.9 g. S ovim Apple Watch SE 44mm Midnight pametnim satom, korisnici će dobiti sjajnu kombinaciju performansi i funkcionalnosti, što će im omogućiti da uživaju u mnogim korisnim i zabavnim značajkama, bilo da se bave sportom ili poslom. Operativni sistem ovog sata je watchOS 9.0, što osigurava brzu i stabilnu upotrebu svih aplikacija i funkcija.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).