Xiaomi Miš bežični, 1000 dpi, 2.4 GHz, nano prijemnik - Wireless Mouse Lite

ID: TR37249
Na stanju
24 KM
s PDV-om
Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

- Jednostavan i lagan, više nije vezan žicama Elegantne linije pružaju minimalističku estetiku. Integrisano lučno dugme u kombinaciji sa aerodinamičnim ivicama čini miš udobnim za držanje, istovremeno pružajući elegantan spoljašnji dizajn. - 2.4GHz bežični prenos Omogućen tehnologijom bežičnog prenosa od 2.4 GHz, Xiaomi Wireless miš Lite je u stanju da prenosi stabilne i kontinuirane signale. Kompaktni bežični nano prijemnik štedi vas od muke oko žičanih veza, čineći vaš sto urednim. - Lagano tijelo za brzo kretanje Miš je težak samo 60 g (bez baterije). Jednostavna kontrola i pokreti u punom dometu oslobađaju prst i zglob od pritiska za dugotrajnu upotrebu. - 1000 dpi precizan senzor Miš je opremljen originalnim 1000 dpi preciznim senzorom, dokazanom tehnologijom savršenom za rad i učenje. - Upozorenje o niskoj bateriji Napajan jednom AAA baterijom, miš ima nezavisni prekidač za napajanje u kombinaciji s automatskim režimom mirovanja radi uštede energie i dugog vijeka trajanja baterije. - Integrisani nano prijemnik Mini 2.4 GHz nano prijemnik može se ubaciti u odjeljak za miš radi lakše prenosivosti, što čini manje vjerovatnoćom da se izgubi.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).