• Rasprodano

Russell Hobbs Nutribullet,blender,Nutri Boost,ekstraktor hranjivih tvari - 23180-56

ID: TR44581
Nedostupno
150 KM
s PDV-om
Rata već od 7 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Razvijanje dobrih prehrambenih navika nije nikada bilo lakše nego s Russell Hobbs NutriBoost uređajem. Njegova funkcija blendanja radi smoothieje, juhe, umake i pića prepuna nutrijenata; brzo i jednostavno bez gubljenja vrijednih vitamina. Dobivanje pravih nutrijenata svakoga dana može poboljšati vaše zdravlje, izgled i način na koji se osjećate. NutriBoost je odličan uređaj za ljude koji žele više svježe hrane u svojoj prehrani, bez puno strke i zbrke. Kako NutriBoost može mnogo toga, također vam štedi prostor za druge uređaje koje biste u protivnom trebali imati. Ovaj napredni uređaj neće odbaciti niti jednu hranjivu tvar ili mrvicu korisnog sastojka, jer svi izvrsni okusi i vitamini iz voća i povrća završe u vašem napitku. Ima i nazubljeni nož kojim možete ribati sir, samljeti kavu ili sjeckati orašaste plodove. Sa svim tim funkcijama u jednom uređaju možete se zabavljati, biti kreativni i isprobati niz recepata i okusa. Ima 5 čaša - 3 velike i 2 male - jedna za svakog člana obitelji, i različite poklopce za svaku uporabu - od pohranjivanja do serviranja. Ima i shaker poklopac koji ima otvore za sir, čokoladu i začine te putni poklopac s otvorom za ispijanje i zaštitnim poklopcem. Svojom svestranošću, ovaj praktični uređaj će postati od neprocjenjive vrijednosti za obitelji koje brinu o zdravlju. - Oštrica s 4 vrha Idealna za blendanje sastojaka koji su vam potrebni za svježe smoothieje, zdrave juhe, umake, piree i više. - Različiti poklopci za veću raznovrsnost 3 vrste poklopaca - Shaker poklopac s rupama za serviranje - Putni poklopac s otvorom za pijenje i zaštitnim poklopcem - Čvrsti poklopac za pohranjivanje • 1 x 700W osnovna jedinica od brušenog nehrđajućeg čelika • 3 x 700 ml velike šolje • 2 x 350 ml male šoljice • 1 x sečivo za mešanje sa četiri tačke • 1 x oštrica za mljevenje • 3 x čvrsti poklopci • 1 x putni poklopac sa izlivom • 1 x poklopac šejkera sa rupama • 2 x prstena Svi dijelovi mogu se prati u mašini za suđe
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).