Xiaomi Slušalice bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth - Redmi Buds Essential Black

ID: TR34279
Na stanju
37 KM
s PDV-om
Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Bežične slušalice, Redmi Buds Essential Black - Moćan zvuk 7,2 mm dinamički drajver profesionalno podešen od strane Xiaomi Acoustic Lab. Sa snažnim i udarnim basom, oštrim i jasnim visokim tonima, prekrasni tonovi muzike plešu u vašim ušima. - Smanjenje buke za jasne pozive Komunicirajte bez vikanja. AI algoritam za smanjenje buke poziva efikasno filtrira ambijentalnu buku i održava vaš glas jasnim i neiskrivljenim. - Bluetooth veza Bluetooth 5.2 čip je veoma otporan na smetnje i sa manjim kašnjenjem, što vam omogućava da uživate u glatkoj i stabilnoj reprodukciji muzike bez muke sa žičanim slušalicama.. - Gaming mode Smanjena latencija, audio-vizuelna sinhronizacija Pritisnite i držite višefunkcijske tipke obje slušalice istovremeno 1,5 s kako biste omogućili način igranja s malim kašnjenjem i uživajte u igri sa manje kašnjenja zvuka. - Ekstremno dugo trajanje baterije do 18 sati Za prelijepu, dugotrajnu muziku. Uživajte u trajanju od do 5,5 sati baterije s jednim punjenjem obje slušalice i do 18 sati s futrolom za punjenje. Kapacitet baterije slušalica 43 mAh, kapacite baterije kutijice za punjene 300 mAh - Brzo uparivanje Jednostavno otvorite poklopac i izvadite slušalice za uparivanje. Povezivanje sa slušalicama odmah nakon prvog uparivanja, uživajte u zadovoljstvu muzike bilo kada. - IPX4 - otporne na vodu Stručno dizajniran sa IPX4 vodootpornošću, profesionalna zaštita od prskanja vode, uživajte u izvanrednim performansama u nizu postavki, od svakodnevnog putovanja do vremena u teretani.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).