SAL Retro radio, AM-FM-BT-USB-mSD - RRT 6B

ID: TR21641
Na stanju
87 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
RRT 6B
Količina

SAL RRT 6B Retro radio je 6u1 uređaj koji će ispuniti sve vaše glazbene potrebe. Sa HiFi STEREO reprodukcijom glazbe i snagom od 2x5 Watt, uživat ćete u kristalno čistom zvuku koji će vas odvesti u neko drugo vrijeme. Ovaj radio ima mnogo funkcija koje ga čine vrlo praktičnim, uključujući BT, RADIO , USB, microSD , AUX i telefonski zvučnik. Također ima bežičnu BT vezu za slušanje glazbe s mobilnog uređaja, što ga čini idealnim za ljude koji vole slušati svoju omiljenu glazbu na putovanjima ili u bilo kojem trenutku kada su u pokretu. Uz ugrađeni mikrofon, ovaj radio omogućuje dvosmjernu telefonsku vezu, što znači da možete obavljati razgovore putem telefona dok koristite ovaj uređaj. Sa AM-FM radio reprodukcijom stereo glazbe s USB/ microSD uređaja, možete uživati u svim svojim omiljenim radio stanicama. Ovaj retro radio ima poklopac presvučen mekim dodirom i retro tkaninu što ga čini estetski privlačnim i dobro se uklapa u svaki interijer. Uz to, ovaj radio ima AUX IN žičani audio ulaz za ∅3,5 mm stereo priključak i ∅3,5 mm stereo priključak za slušalice. Očekivano vrijeme punjenja ovog uređaja iznosi oko 5 sati, a očekivano vrijeme rada oko 22 sata. Ugrađena baterija znači da ne morate brinuti o zamjeni baterija. Uključeni su USB-microUSB kabel i 3,5 mm audio kabel , tako da sve što vam treba za početak korištenja ovog uređaja je u paketu. Veličina ovog uređaja je 227 x 133 x 102 mm što ga čini prikladnim za korištenje kod kuće ili na putovanjima. SAL RRT 6B Retro radio je savršen izbor za sve ljubitelje glazbe koji traže svestrani uređaj sa snažnim zvukom i mnogim funkcijama. Sa svojim praktičnim dizajnom i jednostavnom upotrebom, ovaj retro radio će postati vaš omiljeni pratitelj za svaku priliku. • HiFi STEREO reprodukcija glazbe, 2x5 Watt • 6u1: BT RADIO USB microSD AUX • Bežična BT veza za mobilne uređaje • Ugrađena baterija za do 22 sata rada • AM-FM radio reprodukcija s USB/microSD uređaja
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).