Philips Pegla na paru 2000 W, Easy Speed - GC1742/40

ID: TR26959
Na stanju
57 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Lako i učinkovito Glačalo EasySpeed čini glačanje lakšim i učinkovitijim zahvaljujući velikoj količini pare za uklanjanje tvrdokornih nabora, stopalu za glačanje koje se ne lijepi i lako klizi svim tkaninama, funkciji Calc Clean za kontinuiranu učinkovitost. - Spremnik za vodu od 220 ml za duže glačanje Manje nadopunjavanja s posebno velikim spremnikom za vodu od 220 ml kako biste izglačali svu odjeću uz samo jedno punjenje. - Klizač za čišćenje kamenca za kontinuiranu učinkovitost pare Ovo parno glačalo može se upotrebljavati s vodom iz slavine, a klizni gumb za čišćenje kamenca olakšava uklanjanje nakupljenog kamenca iz glačala. Kako bi vaše Philips parno glačalo i dalje dobro radilo, ovu funkciju za uklanjanje kamenca trebali biste koristiti jednom mjesečno ako koristite vodu iz slavine. - Neprestana para do 25 g/min za dobro uklanjanje nabora Neprestana para do 25 g/min za dobro uklanjanje nabora. - Integrirano raspršivanje vode ujednačeno vlaži tkaninu Funkcija mlaza pare stvara finu paru koja ravnomjerno vlaži tkaninu olakšavajući glačanje nabora. - Snaga do 2000 W omogućava stalnu veliku količinu pare - Veća površina za glačanje za veću pokrivenost u jednom prolazu - Širi otvor za lako ulijevanje vode - Stopalo za glačanje koje se ne lijepi za lako i brzo klizenje po svim tkaninama Površina za glačanje glačala tvrtke Philips premazana je posebnim slojem koji se ne lijepi za učinkovito klizenje po svim tkaninama.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).