Goldmaster Epilator, 3u1 - GM-8165 Lavin

ID: TR36530
Na stanju
76 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

GoldMaster GM-8165 Lavin, 3 u 1, epilator s pincetom i glavom za ribanje pete - Žičana i bežična uporaba - Udobna uporaba s rotirajućim glavama velike brzine - Brijanje bez muke s hipoalergenskom glavom za brijanje - Povećana udobnost s dvosmjernom glavom epilatora - Glava za brzo i jednostavno ribanje pete s dvostrukim valjkom - Oštrice od nehrđajućeg čelika - 30 pinceta koje uklanjaju čak i kratke dlačice od 0,5 mm - 2 različite postavke brzine - Glava koja se može skinuti i prati - Indikator punjenja - 35 minuta korištenja s brzim punjenjem - Jednostavno čišćenje četkom za čišćenje - Zaštitne navlake i torbica za lako spremanje
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).