Aparat za kafu DELONGHI ECAM450.86.T

ID: LJ123908
Na stanju
2.573 KM
s PDV-om
Rata već od 118 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
OPIS Više od 50 vrucih, hladnih i Cold Brew napitaka pripremljenih automatskim aparatom za kafu De'Longhi Eletta Explore s prednjim dijelom obojenim titanijom. Uživajte u automatskoj vrucoj pjeni od mlijeka zahvaljujuci tehnologiji LatteCrema Hot Technology*, osvježavajucim hladnim i Cold Brew napitcima od kafe s tehnologijom LatteCrema Cool* i Cold Extraction Technologies. Uživajte u vlastitom kaficu kod kuce i dok ste u pokretu uz To-Go funkciju. SAŽETAK LatteCrema Hot and Cool Technologies za automatsku vrucu i hladnu pjenu od mlijeka* Cold Extraction Technology za najsvježije Cold Brew napitke u manje od 5 minuta 3,5 incni TFT zaslon s ikonama u boji, osjetljiv na dodir Bean Adapt Technology automatski podešava postavke aparata za svaku vrstu kafe kako bi se osiguralo idealno izdvajanj
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).