Aparat za kafu DELONGHI Icona ECO311.R

ID: LJ123911
Na stanju
397 KM
s PDV-om
Rata već od 18 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Aparat za espresso elegantnog dizajna sa završnom obradom visokog sjaja i naprednom tehnologijom. Proizvodi iz Icona linije opremljeni su novim „2 u 1“ držacem filtera, kojeg je moguce koristiti s mljevenom kavom (jedna ili dvije šalice) ili s „Easy Serving Espresso“ dozama. Funkcija za automatsko iskljucivanje Jedinstvena završna obrada i boja visokog sjaja s kromiranim detaljima Sustav automatske pripreme za rad osigurava da je uredaj uvijek spreman za korištenje „Sustav za cappuccino“: sustav miješa paru, zrak i mlijeko kako bi stvorio bogatu, kremastu pjenu za vrhunski cappuccino Uredaj je moguce koristiti s mljevenom kavom (jedna ili dvije šalice) ili sa „Easy Serving Espresso“ dozama Jedinstvene tipke s indikatorskim lampicama za iskljucivanje/ukljucivanje, odnosno za biranje espress
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).