Aparat za kafu DELONGHI ECO311.BK

ID: LJ124247
Na stanju
468 KM
s PDV-om
Rata već od 21 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Icona pumpa za espresso kafu sa crnom završnom obradom sa hromiranim detaljima. Kotao od nerdajuceg celika. Možete rucno miješati paru i mlijeko kako biste stvorili savršenu gustocu pjene za vaš omiljeni mlijecni napitak. Icona je opremljena držacem filtera sa uredajem za kremu za korištenje kafe u prahu. Lagano za upotrebu, tri jednostavna dugmeta za sve funkcije: ukljucivanje/iskljucivanje, priprema espressa ili kapucina. Automatsko gašenje nakon 9 minuta nekorištenja. Rezervoar za vodu kapaciteta 1,4 l, proziran i odvojiv radi lakšeg punjenja i cišcenja; polica za zagrijavanje šoljica.
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).