• -10%

Gaming miš Fantech VX7 CRYPTO SPACE EDITION White

ID: FANVX7CSEW
Na stanju
29 KM
26 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 3 KM (10%)

Ušteda: 3 KM (10%)

Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

FANVX7CSEW
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Fantech
Tip gaming opreme
Gaming miš
Garancija
12 mjeseci
Gejmerski miš FANTECH CRYPTO VX7 SPACE EDITION

Zašto vam treba dobar gejmerski miš za igre? Zar nije moguće uživati u igri koristeći klasični kancelarijski miš?

Možete, ako virtuelne igre tretirate kao zabavu.

Situacija je drugačija ako igre nisu samo prolazna moda, već stil života; ako su onlajn bitke sport koji zahteva da se stalno održavate u formi.

Ovdje ekipa računa na vašu vještinu, nemate pravo da se spotaknete.

U ovom slučaju ne može biti kompromisa: morate kupiti dobar miš za igru.

Pozivamo vas da obratite pažnju na Fantech VX7 Crypto Space edition, moćnu opremu za esports koja može da obezbijedi pobjedu čak i u najnasilnijoj borbi.

Fantech je jedna od najvećih kompanija za periferiju na svijetu.

Osnova za razvoj uređaja je kombinacija naučnog pristupa i mukotrpnog rada inženjera. Stoga, Fantech Crypto VX7 ima karakteristike koje mogu osvojiti srce i početnika i iskusnog igrača.

Ima ugrađen optički senzor sa maksimalnom osetljivošću do 8000 DPI.

Svaki gejmerski miš ima dodatne funkcije. U tom pogledu, naš gejmerski miš Fantech VX7 Crypto space edition nije izuzetak: dodatno ubrzanje i programabilni funkcijski tasteri u velikoj mjeri proširuju opcije igrača tokom virtuelne igre.

Dakle, Fantech VX7 Crypto je najbolji miš za igre za one koji vole da primjenjuju različite stilove kontrole u ​​zavisnosti od žanra igre.

Periferni uređaji za igre moraju biti veoma izdržljivi, jer se redovno suočavaju sa ekstremnim opterećenjima.

Visokokvalitetno plastično kućište, jak kabl i dug radni vijek po razumnoj cijeni – to je ono što Fantech VX7 Crypto space edition čini omiljenim među korisnicima.

Odlika Fantech proizvoda je originalan dizajn i visokokvalitetno LED osvjetljenje. Agresivne linije miša stvaraju odgovarajuću atmosferu, inspirišući igrača na nove podvige i pobjede.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).