• -10%

Gaming miš Fantech X17 BLAKE Black

ID: FANX17BBL
Na stanju
61 KM
55 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 6 KM (10%)

Ušteda: 6 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

FANX17BBL
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Fantech
Tip gaming opreme
Gaming miš
Garancija
12 mjeseci
BLAKE X17 gaming miši ma 7 RGB režima boja

Fantech BLAKE X17 Gaming Mouse je dizajniran sa 7RGB režimom boja, možete ga postaviti na bilo koju RGB boju koju želite, kako biste poboljšali svoje iskustvo igranja.

Prekidači napravljeni za trajnost

Opremljen sa 20 miliona klikova doživotnim prekidačima koji su napravljeni za dodatnu izdržljivost čak i za ekstremne uslove korišćenja, dok osiguravaju da ostanu brzi i hiper-reagiraju.

10000 DPI

Budite spremni u trenu sa prebacivanjem dpi između 200-10000 dpi Napravite prave poteze u svakoj situaciji u igri. Prebacite se kroz višestruke DPI postavke za brzo biranje opcija na ekranu ili skeniranje mape igre (do 10000DPI) ili prebacivanje naniže da biste napravili piksel Precizno snajpersko ciljanje ili odabir jedinice (200DPI) pomoću prikladno postavljenih dugmadi.

7D Performanse makro funkcije

Fantech BLAKE X17 je opremljen sa 7 standardnih dugmadi i 1 dodatnim dugmetom za dodeljivanje makro tastera. Tako ćete imati dodatno dugme za vaš makro vutton zadatak tako da ćete imati dodatnu funkciju bez žrtvovanja druge standardne funkcije. Takođe možete dodeliti bilo koju funkciju za 8 tastera osim levog klika na dugme X17 makro softvera.

RGB dugme za prekidač

FANTECH X17 BLAKE je opremljen RGB prekidačem, promijenite RGB svjetlo miša da poboljšate svoje iskustvo igranja.

Prilagođavanje da ga učini vašim

Fantech BLAKE X17 paket sa softverom koji se može preuzeti sa www.fantechworld.com Možete podesiti sve iznutra, od dodjeljivanja dugmadi, uređivanja makroa, osjetljivosti, skrolovanja i brzine dvostrukog klika, zatim brzine izvješća, dpi faze, boje, pa čak i efekta RGB svjetla. Što se sve može pohraniti u svoju ugrađenu memoriju.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).