• -10%

Gaming slušalice Fantech HG20 SPACE White

ID: FANHG20
Na stanju
44 KM
40 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 4 KM (10%)

Ušteda: 4 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

FANHG20
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Fantech
Tip gaming opreme
Gaming slušalice
Garancija
12 mjeseci
SLUŠALICE GAMING FANTECH HG20 CHIEF  SPACE

Tokom računarskih igara, igrači prvenstveno obraćaju pažnju na vizuelnu komponentu i priču. Međutim, nijedna priča, čak ni ona najzanimljivija, neće u potpunosti otkriti svoj potencijal bez visokokvalitetnog i dobro promišljenog zvučnog zapisa.

Stoga, da biste iz igre izvukli maksimum, morate da imate visokokvalitetni sistem zvučnika.

Dobra alternativa glomaznim zvučnicima su kompaktne gejmerske slušalice Fantech HG20 Chief , koje se sastoje od slušalica i ugrađenog kompaktnog mikrofona.

Fantech je kompanija specijalizovana za dizajn i proizvodnju računarske periferne opreme za igre.

Miševi za igranje, tastature, podloge, stolice i slušalice su osnovna djelatnost kompanije Fantech.

Glavna karakteristika proizvoda kompanije je jedinstvena kombinacija cijene i kvaliteta robe. Zahvaljujući tome, profesionalni uređaji za igre Fantech, na sreću , dostupni su čak i onim igračima koji nisu spremni da potroše velike sume na kupovinu opreme. Istovremeno, kvalitet izrade i tehničke karakteristike proizvoda proizvođača ni na koji način nisu inferiorni u odnosu na slične proizvode drugih – skupljih – brendova.

Fantech HG20 Chief  Space Edition dostojan je predstavnik kompanijske linije gejmerskih slušalica.

Glavna karakteristika Fantech gejmerske slušalica je njihov ergonomski i originalan dizajn.

Dizajn je zasnovan na laganoj i izdržljivoj plastici.

Slušalice se odlikuju malom težinom i visokokvalitetnom završnom obradom trake za glavu i jastučića. Ovo dizajnersko rješenje smanjuje stres na glavi i vratu. Igrač može provesti sate bez skidanja slušalica, a da ne osjeća nelagodu.

Moderan dizajn i osvjetljenje učiniće Fantech HG20 Chief  Space pravim ukrasom radnog mjesta.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).