• -10%

Gaming stolica Fantech GC-192 LEDARE Black

ID: FANGC-192
Na stanju
484 KM
436 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 48 KM (10%)

Ušteda: 48 KM (10%)

Rata već od 20 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

FANGC-192
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Fantech
Tip gaming opreme
Gaming stolica
Garancija
12 mjeseci

PRO COMFORT & PRO ERGONOMICS

Savršeno se uklapa u oblik vaših leđa, tako da možete igrati satima uzastopno, za razliku od bilo koje druge stolice na tržištu.

Memorijska pjena za udobnost

Uključuje vrhunski baršunasti jastuk za vrat koji podržava vaš vrat i kralježnicu dok igrate igrice, kao i vrhunski lumbalni jastuk od memorijske pjene.

Multifunkcionalni mehanizam nagiba i nagiba

Multifunkcionalni mehanizam za nagib daje vam potpunu kontrolu nad vješanjem stolice. GC-192 se može zaključati dok je u nagnutom položaju ili čak biti nagnut unazad u uspravnom položaju. Osim toga, GC-192 se može potpuno nasloniti i viši je i širi od ostalih modela na tržištu.

Zaključajte svoju poziciju za igranje

Sadrži širi naslon za ruke, sposoban za više nivoa i može se nagnuti za 30° u oba smjera. Napravljen od mekog, ali izdržljivog materijala, za čistu udobnost.

Smooth Casters

Naše stolice su opremljene izdržljivim PU kotačima koji osiguravaju glatko kretanje u svim smjerovima i istovremeno su prijateljski nastrojeni prema većini podnih površina.

Hidraulični klip klase 4 sa čeličnom bazom

ALPHA ima hidraulične klipove klase 4, koji osiguravaju stabilnost, konzistentnost i sigurnost. Pravo igranje bez brige. Naša vrhunska čelična baza sposobna je izdržati čak i najteža okruženja.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).