Philips Fen za kosu, 2100W, DryCare - BHD272/00

ID: TR23173
Na stanju
101 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Fen za kosu Philips Pro ima profesionalni AC motor koji doseže brzinu protoka zraka do 130 km/h kako bi se postigli brzi i profesionalni rezultati. Ima i postavku ThermoProtect za optimalnu temperaturu koja štiti od pregrijavanja. Ovaj profesionalni fen za kosu snage 2100 W ima moćan protok zraka. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržim i jednostavnijim. Postavka temperature ThermoProtect pruža optimalnu temperaturu za sušenje i dodatnu zaštitu od pregrijavanja kose. Protok zraka bit će jednako snažan, a rezultati najbolji mogući uz više njege. Snaga 2100W, 6 postavki topline / brzine, mlaz hladnog zraka, usisna četka 9 mm, dužina napojnog kabela 1.8 met.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).