Zilan Pribor za kuhanje za friteze na vrući zrak, 7" - ZLN8016

ID: TR31980
Na stanju
52 KM
s PDV-om
Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Dodatna oprema za friteze na vrući zrak, 7", sastoji se od raznovrsnih dodataka koji će vam omogućiti još veću raznolikost u pripremi hrane. Važno je koristiti ovu opremu isključivo s odgovarajućom fritezom na vrući zrak kako biste osigurali optimalne rezultate i sigurnost. Koristeći ove dodatke, uvijek budite oprezni i koristite rukavice za pećnicu kako biste zaštitili sebe od vrućine. Nakon upotrebe, unutarnji dio uređaja i dodaci bit će vrući, stoga je važno koristiti rukavice radi zaštite. Pleh za kolače: Pleh za kolače omogućuje vam pečenje raznih slastica poput kolača, browniesa i omiljenih proteina u fritezi na vrući zrak. Prilikom korištenja ovog dodatka, važno je prvo umetnuti žičanu rešetku u fritezu, a zatim na nju postaviti pleh za pečenje. Silikonski kalup za pripremu jaja: Idealno rješenje za pripremu ukusnih jaja na razne načine, poput muffina od jaja ili mini muffina. Plehn za pizzu: Omogućuje vam pripremu ukusnih pizza, slanih i slatkih pita direktno u fritezi na vrući zrak. Silikonski podmetač: Pruža otpornu površinu za vaše plehove i kalupe, čime se olakšava čišćenje i održavanje. Stalak s ražnjićima: Kreirajte svoj vlastiti roštilj za zabavni i jednostavan obrok koristeći ovaj stalak s ražnjićima. Metalni stalak: Koristi se za pečenje mesa ili ribe te omogućuje podizanje plehova ili kalupa za pečenje. Stalak za kruh: Praktičan dodatak koji omogućuje jednostavno skladištenje kruha. Silikonske rukavice: Pružaju zaštitu ruku od vrućih posuda i dodataka. Silikonske košarice za muffine: Idealan dodatak za pečenje mini muffina i drugih slastica. Nauljeni papir za pečenje: Trajni, jednostavni za korištenje, ne ljepljivi i vodootporni papir za pečenje koji je siguran za pećnicu. Silikonska četka za ulje: Koristi se za jednostavno nanošenje ulja tijekom kuhanja. Održavanje i čišćenje dodataka je važno kako biste produžili njihov vijek trajanja i očuvali njihovu ljepotu. Nakon svake upotrebe, temeljito očistite dodatke vodom, mekanom krpom/spužvom i deterdžentom za pranje posuđa. Preporučuje se ručno pranje dodataka mekanom krpom ili spužvom u toploj sapunici nakon svake upotrebe. Uvijek osušite dodatke prije nego ih pohranite na čistom i sigurnom mjestu.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).