• -10%

Gaming miš Krux Fuze PRO

ID: KRX0074
Na stanju
40 KM
36 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 4 KM (10%)

Ušteda: 4 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0074
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming miš
Garancija
12 mjeseci

Miš koji nudi više. Više DPI, više dugmadi, više mogućnosti, više zabave. Tražite li opremu koja se može u potpunosti programirati za vaš omiljeni MMO, a broj dugmadi će vam dati ogromnu prednost u odnosu na vaše protivnike? Upoznajte Fuze Pro.

Beskompromisno

Fuze Pro je opremljen sa jedanaest programabilnih tastera. Uz malo kreativnosti, možete postaviti svaki važan parametar na bilo koje dugme. Postavite makroe kako želite - bez obzira radite li ili tražite određenu MMO zabavu.

Još bolji senzor

Fuze proizvodi ogromne DPI vrijednosti (u rasponu od 800 do 12000, podesiv svakih 200), tako da će dobro raditi u svakoj igrici. Brzina osvježavanja od 1000HZ ne dozvoljava ni najmanja kašnjenja, pa ako računate na brz odgovor - Fuze Pro je za vas.

RGB + SOFTVER

Kreirajte makroe, promijenite funkcije gumba, odmah prelazite između DPI načina i odlučite kako želite da izgleda vaše RGB osvjetljenje. Prebacivanje između načina rada "Posao" i "Igra". Sve možete uraditi u namenskom softveru.

Izdržljivi huano prekidači

Odgovarajući i bez grešaka. Dizajniran da preživi intenzivnu i emocionalnu igru. Neće vas iznevjeriti, čak ni u teškim trenucima. Povećajte učestalost klikova bez brige o svojoj opremi.

Puna kompatabilnost

Koristite miš s većinom uređaja koji imaju USB priključak i podržavaju plug and play tehnologiju. Samo ga priključite i to je to. Fuze Pro je spreman za igru ​​ili rad.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).