• -10%

Gaming miš Krux Galacta

ID: KRX0084
Na stanju
71 KM
64 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 7 KM (10%)

Ušteda: 7 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0084
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming miš
Garancija
12 mjeseci

KRUX Galacta modularni miš - bez obzira na to da li ste dešnjak, ljevak ili ambidekstralni igrač. Bez obzira da li više volite miševe sa rupama ili one pune. Galacta će vam, zahvaljujući svojoj modularnosti, omogućiti da je prilagodite svojim željama za nekoliko minuta nakon vađenja iz pakiranja. Sve na lak i jednostavan način, zahvaljujući magnetnom sistemu koji ne zahteva alat. Precizni optički senzor PMW3325 bit će odgovoran za vođenje vaše ruke u virtuelnom svijetu.

Modularni dizajn - zamijenite dijelove po želji

Set u kojem se isporučuje KRUX Galacta miš je veoma bogat, zbog dodatnog panela i seta bočnih tastera. Nakon što ga izvadite iz pakovanja, možete izabrati koji vam je veći hrbat: perforirani, koji smanjuje težinu i omogućava bolje hlađenje šake, ili klasičniji - pun. Kao da to nije dovoljno, bočne tipke se također mogu instalirati ili potpuno ukloniti! Tako se kreira miš za ljubitelje jednostavnosti, sa dva glavna dugmeta, točkićima za pomeranje i ničim drugim!

Lako se održava čistim

KRUX Galacta gejming miš se sastoji od lako dostupnih i uklonjivih panela, ovo rješenje značajno poboljšava pristup svim kutovima koje je teško očistiti drugim perforiranim miševima. Ovdje samo uklonite gornji dio kičme i izduvajte unutrašnjost miša ili ga očistite četkom. A uklonjeni dio, u obliku kičme, lako se može obrisati vlažnom spužvom ili drugim mikrovlaknom. Imajte na umu, međutim, da svi dijelovi moraju biti suhi prije montaže i rada!

Miš je dizajniran i za dešnjake i za ljevoruke

Prilikom dizajniranja miša Galacta, uzeli smo u obzir sve veći broj glasova ljudi koji su željeli vidjeti proizvod namijenjen ljevorukim osobama. Tako je stvoren miš i za dešnjake i za ljevoruke. U našem mišu možete prilagoditi bočne tipke ako ih želite i gdje ih želite. Potpuna simetrija oblika glodara pružit će odlično iskustvo, bez obzira na to koju ruku preferirate ili čime upravljate mišem.

Devet programabilnih dugmadi

Ako odaberete najnapredniju konfiguraciju Galacte, imat ćete na raspolaganju čak devet tipki, koje se mogu programirati u potpunosti softverom. Međutim, ako niste ljubitelj previše dugmadi, a dodatna dugmad samo ometaju pravilan hvat glodara, dvije bočne ploče možete brzo zamijeniti praznim i ravnim poljima, koja su savršena ako vam nije potrebna dodatna dugme za brzi makro ili drugu potpuno dozvoljenu aktivnost u online igrama.

Huano 20 miliona prekidača osigurat će zabavu bez problema

Ispod glavnih tastera KRUX Galacta miša nalaze se skriveni Huano prekidači, sa deklarisanim životnim vekom od najmanje 20 miliona pritisaka svaki. Ovu količinu izdržljivosti i jako dobrog osjećaja cijenili su mnogi igrači, tako da ne morate brinuti. Za vas smo odabrali najbolje, provjereno i najpovoljnije!

Preciznost i brzinu će osigurati senzor PMW3325

Sada kada su izgled i prekidači iza nas, vrijeme je da se fokusiramo na najvažniji element svakog miša - njegov senzor. U slučaju Galacte odlučili smo se za dobro poznati i popularni senzor PMW3325, rezolucije do 10.000 DPI, koji se može glatko podešavati zahvaljujući softveru, ili dodijeliti nekoliko vrijednosti gumbu i promijeniti ih na muha, jednim klikom. Međutim, ako trebate brzo pomicati miša tokom meča, više će vas zanimati brzina kojom se senzor može kretati po podlozi (preporučamo KRUX SPACE). U slučaju 3325 to je 2,54 m/s, što je dovoljno za postizanje vrlo dobrog rezultata. A za desert možete podesiti brzinu osvježavanja do 1000 Hz. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, sve statistike vašeg lika će dobiti lijepo pojačanje!

Prilagodite ga za sebe zahvaljujući softveru

Pravilno vladanje i rad sa takvim modularnim mišem kao što je Galacta zahtijeva od vas da ga savršeno prilagodite i, u isto vrijeme, na kraju prilagodite svojim željama. Kako biste sve savršeno spojili, nudimo vam softver. Koristeći ga, možete postaviti odgovarajuća svjetla, baviti se makroima koji štede vrijeme, podesiti svih 9 podesivih dugmadi, pa čak i odabrati najveću dostupnu brzinu osvježavanja.

RGB pozadinsko osvetljenje sa dve nezavisne zone

U današnje vrijeme, miš za igre ne može bez pozadinskog osvjetljenja. Ništa drugačije nije u slučaju Galacte. Dvije RGB zone zadovoljit će svakog fanatika stvarno vrijednih boja. Zona koja se nalazi na poleđini miša može se kontrolisati pomoću namenskog softvera. Čitava stvar je vrlo precizna i brza, boje su podržane RGB paletom, tako da možete birati iz cijelog njenog raspona od 16,8 miliona boja.

Mala težina – 71 gram

Lagani miš, ili možda malo teži? Težina KRUX Galacte ovisi o korištenim panelima, čak i do nivoa 71, naravno, možete pokušati igrati bez gornjeg panela, tada ćete moći izgubiti još malo! Ali ovo je samo za pravi hardcore. Međutim, ako volite da osjetite neku težinu u ruci, možete dodati još malo "pegla" i nabaviti dobru bučicu za trening ispred kompjutera.

Lagani pleteni kabel, dužine 180 centimetara

Tvrd i nepomičan kabl može značajno uticati na upotrebu i percepciju glodara. Kako bismo osigurali da se igrač opremljen Galactom bori samo sa protivnikom, a ne sa njegovom opremom, pobrinuli smo se da kabel bude mekan, dugačak, vrlo lagan i umotan u Paracord. Ova kombinacija pozitivnih karakteristika sigurno će uticati na performanse igrača.

Kompatibilan i sa računarima i sa konzolama

Galacta miš je alat za svakog gejmera, bez obzira da li igrate na računaru ili konzoli. Naš miš će vas podržati na svim frontovima virtualnog igranja. Sve dok se oprema koristi za igranje i ima USB konektor, naš miš neće klečati i hrabro će podržati svaki vaš pokret.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).