• -10%

Miš Krux Office KXO-4400

ID: KRX0104
Na stanju
30 KM
27 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 3 KM (10%)

Ušteda: 3 KM (10%)

Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0104
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming miš
Garancija
12 mjeseci
KRUX Office bežični miš KXO-4400

KRUX OFFICE bežični miš KXO-4400 – je bežični simetrični kancelarijski miš, opremljen preciznim optičkim senzorom rezolucije 1600 DPI i Huano Green Lagoon prekidačima. Domet rada je do 10 metara, vijek trajanja baterije je do 10 mjeseci (ovisno o korištenoj ćeliji).

Mali, simetrični kancelarijski miš

KXO-4400 miš će se svidjeti i dešnjacima i ljevorukama. Upotreba simetričnog profila tijela miša omogućava da ga zgodno koriste ljudi s različitim preferencijama u pogledu oblika miša. Mala veličina će se posebno svidjeti onima s malim rukama ili ljudima koji preferiraju minimalističke radne stanice.

Mala težina (46 grama) - poboljšava udobnost upotrebe

Kada svakodnevno koristite miš, skoro svaka osoba iskusi zamor zglobova ili ruku nakon sati provedenih ispred računara. Kako bismo što više rasteretili korisnika i poboljšali ergonomiju, smanjili smo težinu svih komponenti. KXO-4400 miš u svojoj osnovnoj verziji teži samo 46 grama. Ovaj rezultat je iznad prosjeka i omogućava vam da udobno radite ispred računara, čak i mnogo sati.

Precizan optički senzor rezolucije 1600 DPI

Precizan senzor sa malim kašnjenjem je veoma važan tokom rada, zahvaljujući njemu ne morate gubiti vrijeme na neuspešne pokušaje da pogodite dokument ili Excel mrežu. KRUX miš osigurava visoku preciznost rada zahvaljujući senzoru rezolucije 1600 DPI.

Green Lagoon prekidači

Ispod glavnih tastera miša KXO-4400 nalaze se prekidači Huano Green Lagoon sa minimalnim deklarisanim životnim vijekom od 5 miliona pritisaka svaki. Ovi prekidači imaju jasnu tačku aktiviranja koja sprečava neželjeno slučajno pritiskanje.

Veliki bežični radni domet - do 10 metara

U stražnjem dijelu tijela KXO-4400 miša nalazi se bežični nano-prijemnik opremljen USB konektorom tipa A. Efektivni radni domet glodara je do 10 metara od prijemnika.

Senzor za uštedu energije - vrijeme rada baterije do 10 mjeseci bez zamjene

KXO-4400 miš je opremljen brojnim rješenjima koja produžavaju vijek trajanja baterije. Senzor miša kontinuirano detektuje aktivnost, ako ne otkrije nikakvu interakciju od strane korisnika, prelazi u stanje pripravnosti nakon 0,1 sekunde. Minut nakon registracije posljednje aktivnosti, miš prelazi u režim hibernacije, što značajno smanjuje potrošnju energije. Glodar se automatski isključuje i budi zajedno sa računarom na koji je priključen USB prijemnik.

Zbog zaštite životne sredine

Uzimajući u obzir želje kupaca, ne uključujemo baterije uz KRUX KXO-4400 miš. Za napajanje su potrebne kvalitetne baterije, 2x AAA. U zavisnosti od kapaciteta baterije koja se koristi, životni vijek miša se može promijeniti.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).