• -10%

Gaming miš Krux Bot RGB

ID: KRX0115
Na stanju
72 KM
65 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 7 KM (10%)

Ušteda: 7 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0115
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming miš
Garancija
12 mjeseci

Krux Bot je kombinacija izgleda svemirskog doba sa elementima, pretvoren u modularni i ergonomski kompjuterski miš za igrače. Cijela stvar je ukrašena šarenim trozonskim RGB osvjetljenjem i softverom koji vam omogućava da njime upravljate.

Modularna konstrukcija

Zadnja strana tijela Bot miša sastoji se od brzo zamjenjive ploče koja prenosi RGB zrake. Set uključuje dva panela koji značajno utiču na širinu i dužinu zadnjeg dijela tijela miša.

Sedam potpuno programiranih dugmadi

Bot igrački miš ima čak sedam potpuno programabilnih dugmadi. Nalaze se na prednjoj strani tijela miša.

Precizni senzor

Unutar Bota smo sakrili precizan senzor A825F. Osim visoke preciznosti rada, karakteriše ga širok raspon dostupnih DPI osjetljivosti od 200 do čak 12800. Prijenos aktivnosti koje se obavljaju pomoću Bota također će se odvijati u djeliću sekunde.

Tri RGB zone

RGB osvetljenje izvire ispod školjke Bot miša na tri mjesta. U središnjem dijelu trupa, ispod krivine koja izgleda kao ulaz u zemlju. Ispod panela koji se može skinuti sa zadnje strane i ispod dijela koji liči na britvu.

Extensive softver

Zajedno sa mišem za igranje, korisniku pružamo opsežan softver. Ne samo da vam omogućavaju da postavite makroe, promijenite RGB boje ili dodijelite druge funkcije dugmadima. BOT će vam takođe omogućiti da prikažete zvučni talas direktno na vašem stolu.

Puna kompatabilnost

Miš Bot namijenjen igračima nije ograničen samo na one koji igraju na PC-u ili slijede PCMR iadeologije. Zahvaljujući Plug and Play tehnologiji, naš miš će raditi i na računarima i na konzolama, pa čak i na telefonima nakon upotrebe posebnog adaptera.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).