• -10%

Gaming slušalice Krux Fizz RGB

ID: KRX0091
Na stanju
51 KM
46 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 5 KM (10%)

Ušteda: 5 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0091
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming slušalice
Garancija
12 mjeseci

Slušalice dizajnirane za igrače - KRUX Fizz RGB. Savršeno da se isključite iz sivog svijeta i dozvolite sebi da budete 100% apsorbirani u elektroničku igru ​​koju toliko volite.

Isključite se iz svog okruženja, fokusirajte se na svoj cilj

Uranjanje je ključno ako se želite u potpunosti posvetiti svojoj virtuelnoj misiji. Ništa ne pojačava ovaj fenomen više od zvuka, po mogućnosti direktno iz igre, a ne iz okoline, u obliku nasumičnih ljudi koji pričaju iza vaših leđa. Naše KRUX Fizz RGB slušalice dizajnirane su na takav način da maksimalno izoluju okolinu i pojačaju ono što dolazi iz računara. Nema više upornih pozadinskih zvukova koji natjeraju nekoga da vam proda glavu banane.

Čuj sve što ti treba

Igrač ne živi samo u tišini, već je bez zvuka vrlo teško otkriti neprijatelja s kojim se suočavate. U slučaju Fizz RGB slušalica, svi zvuci, od tihog krika užasa neprijatelja do bas topota cipele, će se pravilno prenijeti u vaše uši. Ovakav festival zvukova moguć je zahvaljujući paru transduktora prečnika 50 mm koji su u stanju da prenose zvučne talase u opsegu od 20 do 20.000 Hz. Nije bitno da li se radi o automobilu koji se približava s leđa ili o ubojici, takav frekvencijski odziv će prenijeti ovu informaciju pravo u vašu glavu.

Komunicirajte sa saveznicima

Tokom online timske igre, komunikacija pomoću gestova i čudnih lica neće biti od koristi. Međutim, ovo je manji problem sa Fizz slušalicama za igranje. Ovdje, na fleksibilnoj traci za glavu, uvijek se nalazi mikrofon spreman za akciju. Samo se čeka da prenesete svoje komande i riječi zahvalnosti nakon pobjede na mala lica tima za koji ste se toliko borili tokom posljednjeg kola. Recite riječi hvale protivniku od kojeg ste izgubili.

Potpuna kontrola nad slušalicama sa daljinskog upravljača

Postavili smo malu kontrolnu jedinicu za čitave slušalice na kabl koji ide od KRUX Fizz RGB čašice za uši. Tamo ćete naći potenciometar koji je već dugi niz godina standardan za smanjivanje ili pojačavanje zvuka, ali budite oprezni kada ga pojačavate, jer postaje jako glasan kada ga pojačate! Samo da vam dam ideju koliko je glasan ovaj zvuk. Prisjetite se vriska jednog člana domaćinstva koji se upravo vratio sa sastanka i nije baš zadovoljan ocjenama. Idući dalje, međutim, u slučaju da se situacija zaista dogodila, zahvaljujući dugmetu za isključivanje mikrofona, možete izbjeći probleme na serveru kada neko upadne na vas bez pitanja. Ako i vi trebate da igrate noću, a RGB nije pogodan za igranje noću bez buđenja ukućana, na daljinskom ćete naći i klizač koji je jednostavan i efikasan u isto vrijeme!

Povežite se na igru ​​pomoću konektora Jack 3.5

Zvuk sa računara će putovati do vaše glave kroz Fizz RGB slušalice brzinom zvuka zahvaljujući kablu od dve stotine deset centimetara koji je završen sa dva 3,5 konektora. Jedan od njih je odgovoran za primljeni zvuk, a drugi za emitovani zvuk, odnosno mikrofon. Ako vjerujete da vaš kompjuter prisluškuje ono što govorite, čak i sa isključenim mikrofonom, možete ga trajno isključiti i nasloniti glavu!

Puna zona RGB

Vizuelni elementi našeg oružja za igrače su nam uvijek bili prioritet (negdje u prvih 5 važnih elemenata). U slučaju Fizz slušalica, RGB osvjetljenje je integrirano u elemente koji strše poput lopatica mlaznog motora u najvećim mlaznicama. Ne guraju zrak, ali su opremljeni važnijim stvarima, poput RGB-a i lijepog izgleda. Uzgred, neće vam nabrusiti ni uvo, što je još jedan plus. Međutim, ako niste obožavatelj RGB-a ili radite na mjestu koje ima svoje posebne

smjernice, pozadinsko osvjetljenje možete jednostavno isključiti prstom pomoću vrckalice na daljinskom upravljaču ili jednostavno ne uključujte ga u USB.

Udoban oblik

Međutim, sve prednosti uređaja ne koriste ako ga ne možete iskoristiti u punom potencijalu! Na sreću, naši dizajneri su shvatili da slušalice ne samo da treba da sijaju, već i da udobno pristaju na glavi. Za maksimalnu udobnost korištenja, Fizz slušalice su prikladno i univerzalno dizajnirane tako da se niko ne žali na udobnost. Osim toga, traka za glavu je prekrivena mekom spužvom, zahvaljujući kojoj se na vrhu glave neće modrice. Uši su, s druge strane, prekrivene mekanim sunđerom, kako na rubovima tako i iznutra, tako da na glavi ne ostaju uznemirujući tragovi ni nakon najdužih pregrada za koje je svijet ikada čuo. Osim mekoće, vrlo mala težina slušalica, koja je manja od 225 grama, neće biti dodatni teret, dovoljno je da imate dobru glavu na ramenima, nije potrebna dodatna težina.

Potpuna kompatibilnost

KRUX Fizz RGB slušalice nemaju visoke zahtjeve. Za rad su im potrebna samo dva 3.5 konektora ili čak jedan. U zavisnosti od toga da li vam treba mikrofon ili ne. Bilo da se radi o telefonu, konzoli, TV-u, računaru ili bilo kom drugom uređaju sa Jack konektorom ili dva Jacka, slušalice će svirati kao da zabava nikada neće završiti. Zapamtite, međutim, da vam je za Really Worthy Colors potreban USB konektor tipa A.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).