• -10%

Gaming slušalice Krux Popz RGB

ID: KRX0092
Na stanju
63 KM
57 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 6 KM (10%)

Ušteda: 6 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0092
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming slušalice
Garancija
12 mjeseci
Slušalice posebno prilagođene ukusima gejmera - KRUX Popz RGB. Napravljen za igranje igara i slušanje muzike.

100% koncentracija, 0% ambijentalna buka

Ako niste fokusirani na igru, nećete ništa postići. U slučaju muzike, takođe će biti loše ako ne uđete u ritam. Imerzija je najvažnija stvar ako se želite u potpunosti posvetiti svojoj virtuelnoj zabavi. Ništa ne pojačava ovu pojavu toliko kao zvučna iskustva na odgovarajućem nivou, naravno, ona sa kompjutera, a ne iz stvarnog sveta. Naše KRUX Popz RGB slušalice dizajnirane su na način da maksimalno priguše okolinu i pojačaju ono što dolazi iz računara. Nema više upornih pozadinskih zvukova zbog kojih stvari ne rade onako kako želite.

Čujte neprijatelja - budite korak ispred njega

Puni fokus, međutim, samo je element uspjeha. Bez pravog poticaja, nećete svoj tim dovesti do vrha. U slučaju Popz RGB slušalica, svi zvuci, od tankog škripa do basa pada municije, će se prenositi direktno u vaš mozak kroz vaše uši. Ovakav festival zvuka moguć je zahvaljujući paru transduktora prečnika 40 mm koji mogu da emituju zvučne talase u opsegu od 20 do 20.000 Hz. Bez obzira da li se radi o neprijatelju koji vam se prišulja iza leđa ili timu koji juri frontalno, tako širok frekventni odziv će prenijeti ovu informaciju pravo u vaše uho.

Uspostavite pobjedničku strategiju sa svojim timom

Kao što pokazuju istorija i mnoge utakmice iz prošlosti, komunikacija je najvažniji element online timske igre. Mahanje jedni drugima i gađanje maski kao u stvarnom svijetu ovdje neće raditi. Zato smo se pobrinuli za komunikacijski aspekt u Popz gaming slušalicama. U našim slušalicama - pri ruci, na fleksibilnoj traci za glavu, nalazi se omnidirekcioni mikrofon uvijek spreman za akciju. Čeka se samo da prenesete vaša naređenja i riječi zahvalnosti nakon pobjede na podređene koji su dobili meč samo zahvaljujući vašim komandama. Mikrofon, naravno, također može prenijeti riječi zahvalnosti neprijateljskom timu od kojeg ste izgubili.

Preuzmite kontrolu nad Popzom pomoću daljinskog upravljača

Daljinski upravljač koji upravlja čitavim slušalicama postavili smo na kabl koji ide od KRUX Pozp RGB čašice za uši. Tamo ćete naći potenciometar koji je već dugi niz godina standardan za smanjivanje ili pojačavanje zvuka, ali budite oprezni kada ga pojačavate, jer postaje jako glasan kada ga pojačate! Samo da vam dam ideju koliko je glasan ovaj zvuk. Prisjetite se vriska klinca u igri koji to nije mogao podnijeti nakon što ste ga zbrisali u solo. Ostavimo to na tome, međutim, u slučaju situacije koja se dešava u stvarnom svijetu, sigurno će vam trebati posebno dugme da odmah isključite mikrofon. Ovo vam omogućava da izbjegnete neugodnost na serveru kada neko upadne bez pitanja.

Povežite se na igru ​​preko Jack 3.5

Zvuk iz računara će putovati do vaše glave kroz Popz RGB slušalice brzinom zvuka zahvaljujući 200 cm 3.5 Combo Jack kablu. Šta znači Combo, pitate se? Kombinacija znači da imate slušalice i mikrofon u jednom utikaču, nisu vam potrebne dvije odvojene rupe da bi sve funkcioniralo kako treba.

Potpuno zonirani RGB u čašicama za uši

Izgled je veoma važan element u trenutnoj poziciji igrača, kompjuter to možda ne zahteva, ali RGB mora biti na svom mestu! Zbog toga u Popz RGB slušalicama svjetluca ispod metalne mreže, koja izgleda kao prednja strana najnovijeg računara za igranje s najnovijim komponentama. Ako vam se ne sviđaju boje i više volite prigušeni tamni izgled, bez brige. RGB USB kabel za napajanje ne utiče na rad samih slušalica i može se isključiti i uključiti u bilo koje vrijeme, ovisno o trenutnoj fazi igranja.

Oblik je prijatan za glavu

Međutim, prednosti mogu biti nadjačane jednim vrlo ozbiljnim nedostatkom, nedostatkom ergonomije. Međutim, to nije problem u slučaju Popz slušalica koje su pravilno i univerzalno dizajnirane tako da se niko ne žali na udobnost. Štaviše, traka za glavu je prekrivena mekom spužvom, zahvaljujući kojoj vrh glave neće imati modrice. Uši su, s druge strane, prekrivene mekanim sunđerom, kako na rubovima tako i iznutra, tako da na glavi ne ostaju uznemirujući tragovi ni nakon najdužih pregrada za koje je svijet ikada čuo.

Potpuna kompatibilnost

KRUX Popz RGB slušalice nisu izbirljive. Za zvuk im je potreban samo jedan Combo Jack konektor. Bilo da se radi o telefonu, konzoli, TV-u, računaru ili drugom uređaju sa Jack konektorom, slušalice će svirati i svijetliti dok im ne ponestane struje u obliku struje od 5V. Zapamtite, međutim, da vam je za Really Worthy Colors potreban USB konektor tipa A.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).