• -10%

Tastatura Krux Office Ergo Line

ID: KRX0072
Na stanju
29 KM
26 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 3 KM (10%)

Ušteda: 3 KM (10%)

Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0072
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Garancija
12 mjeseci
Tastatura Krux Office Ergo Line

Tastatura iz serije kompjuterskih periferija dizajnirana za ljude koji zbog posla provode mnogo vremena ispred računara. Prilikom dizajniranja tastature Krux Ergo Line, najveći naglasak smo stavili na udobnost korisnika i aspekte koji smanjuju negativne efekte sjedenja ispred kompjutera.

Tihi membranski prekidač

U tastaturi Krux Ergo Line, membrana je odgovorna za prenos korisničkih komandi direktno na računar. Ovo rješenje nam je omogućilo da minimiziramo buku i zvuk standardnih prekidača na minimum. Tišina koja je rezultat ovog rješenja omogućit će vam da održite mirnu atmosferu potrebnu za koncentraciju, kako kod kuće tako i u kancelariji.

Bijelo podesivo pozadinsko svjetlo

Ispod svakog tastera Krux Ergo Line tastature nalazi se bijela svetlosna tačka. Intenzitet pozadinskog osvjetljenja se može podesiti u nekoliko nivoa ili isključiti ako je potrebno. Ovo će cijeniti ljudi koji ponekad moraju da pogledaju tastaturu, ali ne žele da je osvjetljenje stalno uključeno.

Nizak profil

Nizak profil tastera koji se koriste u tastaturi Krux Ergo Line u kombinaciji sa malim hodom koji ne zahtejva ulaganje velike sile pri svakom kliku kombinacija je stvorena za rad u kancelariji. Podaci se mogu unositi brzo zahvaljujući malom pritisku na tipku, sila potrebna za svaki pritisak je također simbolična, tako da možete raditi brzo i efikasno bez dodatnog i neželjenog zamora uzrokovanog stalnom "borbom" sa prekidačima na tastaturi.

Pet protivkliznih polja

Za vrijeme rada tastatura mora uvijek ostati na svom mjestu i ne može se pomicati po stolu uprkos volji korisnika.Krux Ergo Line je opremljen sa pet velikih polja od materijala protiv klizanja koji sprječava neželjeno pomicanje tastature po radnoj površini.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).