• -10%

Gaming tastatura Krux Meteor RGB Outemu Brown

ID: KRX0026
Na stanju
89 KM
80 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 9 KM (10%)

Ušteda: 9 KM (10%)

Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0026
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming tastatura

KRUX METEOR RGB OUTEMU KRUX Meteor Outemu mehanička tastatura je savršeno rješenje u slučaju da još niste izmislili misli o krijumičarenju direktno iz glave na računar. Također će biti korisno kada nedavno kupljeni glasovni asistent radi, ali ne želite nužno obavijestiti svoje domaćinstvo o adresi web stranice na kojoj gledate zanimljive video zapise. Alternativno, kada želite da artikulišete koliko volite drugara koji je upravo "složio" meč u CS-a ... tada će se KRUX Meteor tastatura pokazati kao idealan alat za pretvaranje emocija u stvarnost, za čiju upotrebu članovi domaćinstva će vam biti zahvalni.

104 × Mehanički prekidači

KruX Meteor RGB je mehanička tastatura. Nakon desetak godina, nazvanih dubokim membranskim srednjim vijekom, mehanički prekidači se vraćaju u salone! Da li ste hteli da spalite nitro u Need for Speedu na krivini ili pročitate da možete brže da se krećete po mapi zahvaljujući bunnyhop-u? Nikada niste uspjeli? Zato je došla renesansa mehaničara!

Šta daje mehanika

Svaki od 104 mehaničkih prekidača na KRUX Meteoru ima zaseban put koji, poput neurita, direktno povezuje ključ s mozgom. Efekat? Sjajno i naelektrizirano u isto vrijeme! Ova funkcija se zove N-Key Rollover i standardna je na KRUX Meteor RGB tastaturi. Možete vidjeti kako se tipke aktiviraju naizmjenično, čak i ako – uz pomoć pratioca, naravno – pritisnete više od 10 njih istovremeno. Možete ih čak isprobati sve odjednom, ali tada će vam možda trebati više od jednog pratioca... Nisu uključeni u paket.

50 Miliona

Barem toliko prepusta može izdržati svaki od prekidača tastature KRUX Meteor RGB Outemu Mechanic. A kako ih ima ukupno 104, to znači da se suočavate sa teškim izazovom: 5.200.000.000 presa, dakle više od pet milijardi. To je otprilike 61 godina svakodnevnog "pritiskanja" 4 "klika" u sekundi. Ima li ovdje membrana spremnih da prihvate izazov?

Plavi tim ili smeđi tim

Outemu plavi ili Outemu smeđi? Možete odabrati kamp u kojem se želite pridružiti. Odlučite na koju verziju KRUX Meteor RGB tastature da se kladite: sa prekidačima Outemu Blue ili Outemu Brown? Plavi su super-precizan tim, sa jasnim i konkretnim izvještavanjem – skok. Smeđe su delikatnije, imaju svoja tiha pravila. Efikasnost napada je podjednako visoka, preciznost udara takođe, ali je to neka vrsta komandosa: zadatak obavlja savršeno, ali praktično nečujno za okolinu.

Kako je sa ovim prekidačima?

Ako volite strategije, a u isto vrijeme volite imati 100% povjerenja u izvedenu akciju, onda je KRUX Meteor Outemu Blue savršen za vas. Ako očekujete svestraniji alat, KRUX Meteor Outemu Brown je savršen za vaš profil. Međutim, bez obzira da li igrate brz FPS, gdje se računa vrijeme odziva, ili možda više volite naslove koji zahtijevaju punu preciznost, pronaći ćete nešto za sebe.

A istrajnost na bojištu?

Nekvalifikovano! Metalni brojčanik je vrh KRUX Meteor RGB Outemu Mechanic tastature. Oružje su ključevi od polibutilen tereftalata. Ovo je savršena kombinacija izdržljivosti i agilnosti ove mehaničke borbe. Takođe kada je bojno polje u kampu pratioca, daleko od vaše baze. Ako izdržite ovakvu ekspediciju, kruX Meteor će također hrabro stati na vašu stranu, poput Robina pored Batmana.

Uh! Boje! Sviđa mi se!

Ovako smo reagovali na ovo bogato osvetljenje koje izlazi ispod KRUX Meteor tastera u RGB verziji. – naravno, u jedinoj, ispravno pomešanoj kombinaciji koja se sastoji od boja iz RGB palete. Nakon miješanja, oni stvaraju heroja kojeg mi zovemo maršal Really Worthy Colors.

Voliš li jednostavnost?

Volite li stvari skrojene po vašim željama? Baš kao i mi! U KRUX Meteor RGB-u možete uskladiti nekoliko elemenata po svom ukusu, ne samo LED pozadinsko osvjetljenje. Osnovni element su, naravno, oslonci za noge, koji se nalaze na vrhu tastature, a koji vam omogućavaju da je postavite pod većim uglom u odnosu na radni sto. Najzanimljiviji je, međutim, kauč, odnosno naslon za dlanove. Možete ga rasklopiti, spustiti pa čak i skinuti. Ako niste ljubitelj ovakvih udobnosti, smatrate ih nepotrebnim i samo za paniku, onda se počastite KRUX Comet RGB tastaturom, jeftinijom sa podlogom za dlanove.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).