• -10%

Gaming Tastatura Krux SOLAR TKL RGB

ID: KRX0114
Na stanju
48 KM
43 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 5 KM (10%)

Ušteda: 5 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0114
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming tastatura
Garancija
12 mjeseci
Gaming Tastatura Krux SOLAR TKL RGB

KRUX SOLAR RGB  tastatura je jedna i jedina tastatura ako tražite nešto bez numeričkog bloka, nazvano TKL u gaming žargonu. Oprema je idealna za mobilne igrače koji preferiraju kompaktne dimenzije i mobilnost opreme koju koriste.

Nedostaje vam šesti prst za držanje tipke? Izravno s razine tastature možete dodijeliti bilo koji makro jednom od pet utora. Malo? Pogledajte PRO model – tamo možete “programirati” gotovo cijelu tastaturu.

Blok brojeva? Nije koristan u igrama. Odmor za zglob? Odvija se. Zahvaljujući ovom “mršavljenju” KRUX ATAX stane u ruksak. Gumene površine osiguravaju stabilan položaj, čak i tijekom vrlo nervoznog igranja. Noge s dvostepenom prilagodbom omogućuju postavljanje tri različite visine i ugla.

Poklopci tipki u tehnologiji DOUBLE-INJECTION – mnogo veća otpornost na abraziju. 50 milijuna pritisaka na prekidač, svaki zasebno, ukupno je 4.350.000.000 klikova! Na prednju stranu doletio je dodatni plastični poklopac koji štiti prekidače od nedaća života, dodatno ukrućujući strukturu.

Prekidači u Outemu Blue verziji savršen su alat za ljude koji više vole osjetiti i kontrolirati svaki klik. Ako igrate RTS ili slične žanrove, u kojima svaki pojedini klik mora pokupiti ne samo računar, već i vi, kladite se na plavu verziju prekidača. Plavi prekidači daleko su najpreciznije rješenje u cijeloj Outemu obitelji koju nudimo u našim KRUX ATAX tipkovnicama. Napravljen za ljude koji žele čuti i osjetiti svaku interakciju s tastaturom.

PC ili konzola? Naša tastatura će vas podržati na svakom frontu. Sve dok se hardver koristi za igranje i ima USB konektor, ATAX se neće srušiti i podržavat će svaki vaš pokret.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).