• -10%

Gaming tastatura Krux Atax RGB Outemu Red

ID: KRX0043
Na stanju
77 KM
69 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 8 KM (10%)

Ušteda: 8 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0043
10 Artikli

Podaci

Tip gaming opreme
Gaming tastatura
Garancija
12 mjeseci

Tastatura koja će biti vaš vjerni pratilac tokom nebrojenih igara. Započnite svoju avanturu profesionalnim igranjem i vjerujte preciznosti mehaničkih prekidača. Raznobojna srodna duša u obliku Ataxa RGB nikada vas neće iznevjeriti.

Izdržljiva i kvalitetna

Tipke za tastere su izrađene tehnikom dvostrukog ubrizgavanja, što ih čini znatno otpornijim na habanje i intenzivnu igru. Tastatura stvorena za igrače čiji se stol obično pretvara u bojno polje.

Brza i precizna

Volite li primjetan klik i preciznost, ili možda više volite brzo vrijeme odgovora? Možete birati između tri tipa prekidača: crveni, smeđi i plavi, svaki sa različitim radnim karakteristikama. Pronađite svoju zlatnu sredinu i steknite prednost u odnosu na protivnika.

Funkcionalna veličina

Smanjenje Atax-a za numerički blok (TKL) daje vam još više prostora za precizno manevrisanje mišem. Zahvaljujući tome, možete postaviti niže DPI vrijednosti u igrama u kojima je preciznost važna. Tastatura je također postala prenosivija, možete je ponijeti svuda sa sobom.

Mobilna i čvrsta

Tastatura je propisno prilagođena za transport. Na vrhu se nalazi poseban poklopac koji povećava čvrstoću i krutost cijele konstrukcije. Gumeni jastučići na dnu pružaju dodatnu stabilizaciju. Možete podesiti Atax na tri različite visine prema vašim željama pomoću podesivih nožica.

RGB i makroi

Pružamo vam petozonsko RGB pozadinsko osvjetljenje, koje će stvoriti jedinstvenu atmosferu tokom igranja. Također smo savršeno svjesni koliko prečice na tastaturi čine život lakšim. U Krux Atax RGB, možete programirati bilo koji makro i dodijeliti ga jednom od pet slotova. Iskoristite vrijeme koje uštedite mudro.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).