Xiaomi Elektricno stakleno kuhalo

ID: MI16436
Na stanju
55 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Kapacitet: 1.7L
  • Težina: 1.1kg
  • Dimenzija: 221 x 142 x 243 mm
  • Napajanje: 220-240V
Količina

Xiaomi električno stakleno kuhalo je moderno i praktično kuhalo namijenjeno za brzo zagrijavanje vode ili drugih tekućina. Ovo kuhalo se ističe elegantnim dizajnom s kućištem od visokokvalitetnog stakla koje pruža atraktivan izgled.

Jedna od prednosti Xiaomi električnog staklenog kuhalo je brzo zagrijavanje. Zahvaljujući snažnom grijaču, voda se može zagrijati u kratkom vremenskom periodu, što je vrlo praktično za pripremu toplih napitaka ili brzo kuhanje vode za kuhanje ili pripremu hrane.

Kuhalo ima kapacitet koji može varirati, obično između 1,7 i 2 litara, što je dovoljno za pripremu veće količine vode ili drugih tekućina. Neki modeli mogu imati i opciju kontroliranja temperature kako biste mogli prilagoditi zagrijavanje prema vašim potrebama.

Sigurnost je također važan aspekt ovog kuhalo. Mnogi modeli imaju automatsko isključivanje kada voda zavrije, suha zaštita koja sprječava pregrijavanje i zaštitu od pregrijavanja. Ovo osigurava sigurno korištenje kuhalo bez brige o mogućim opasnostima.

Kontrola i upotreba su obično jednostavne. Mnogi modeli imaju dodirne kontrole ili gumb za uključivanje/isključivanje, a neki imaju i LED zaslon koji prikazuje temperaturu ili preostalo vrijeme zagrijavanja.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).