• -10%

Printer Brother laserski crno-bijeli HLL2352DWYJ1

ID: PRI5
Na stanju
289 KM
260 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 29 KM (10%)

Ušteda: 29 KM (10%)

Rata već od 12 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

PRI5
10 Artikli

Podaci

Brend printera
Brother
Tip printera
crno-bijeli
Tehnologija
Laser
Format
A4
Garancija
36 mjeseci

Brother HL-L2352DW je tihi pisač koji štedi prostor te omogućuje brzi ispis bez da bi vas ometao tijekom rada. 

HL-L2352DW možete staviti bilo kamo u kući ili uredu jer se može povezati putem vaše domaće mreže ili bežično. Dodatna prednost je da možete ispisivati putem mobilnog telefona ili tableta bez upotrebe računala. 

Uštedite vrijeme automatskim obostranim ispisom i velikom ladicom za 250 listova papira. Osigurajte si važan dokument kada vam treba bez stalnog dopunjavanja ladice za papir.

Najviše za vaš novac

Troškovi su bitnog značenja za brojne tvrtke. Pobrinuli smo se da je HL- L2352DW troškovno učinkovit pisač za korištenje i održavanje. Naši veliki toneri u kombinaciji s automatskim obostranim ispisom mogu ozbiljno smanjiti troškove svakog ispisnog zadatka.

HLL2350DW i HLL2310D

Performans za urede budućnosti

Pisač koji je postavljen i spreman za uporabu u nekoliko minuta. HL-L2352DW ima visoku brzinu ispisa do 34 stranice u minuti, automatski obostrani ispis, veliku ladicu za 250 listova papira i bežično povezivanje za izravan ispis s mobilnog telefona ili tableta. 

Bez buke

Biti tih ne znači i biti spor. Svi modeli serije ispisuju uz manje od 50 dB  punom brzinom kako ne bi ometali vaš rad, zato su idealni za vaš radni stol.

Dizajnirano za dugotrajno korištenje

Brotherova serija crno-bijelih laserskih pisača i višenamjenskih uređaja dizajnirana je s vašim poslom na umu. Modeli su robusni i izrađeni iz izdržljivog materiala kako bi trajali što dulje.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).