• -10%

Mašina za suđe VOX 13A1EBE

ID: VOX13A1EBE
Na stanju
558 KM
502 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 56 KM (10%)

Ušteda: 56 KM (10%)

Rata već od 23 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

VOX13A1EBE
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Vox
Tip proizvoda
Mašina za pranje posuđa od 60 cm
Garancija
5 godina

Sudomašine kapaciteta 13 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

ChildLock

Ova funkcija je tu da spriječi neželjenu aktvaciju uređaja, kao na primjer tijekom dječje igre.

QuickWash 30′

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.

DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je podesiti, odnosno odložiti početak ciklusa pranja i do 23h. Vremenski intervali zavise od modela.

EcoWash

Opcija omogućava performanse pranja kada sudomašina nije puna, koristi se samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela. Ova tehnologija štedi energiju i vodu smanjujući njihovu potrošnju u odnosu na popunjenost mašine.

Flexi Shelves

Kako bi se dobilo više prostora za veliko posuđe u gornjoj korpi, police za šolje i čaše su fleksibilne i podesive po visini.

HiddenHeater

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za zaštitu grijača, spriječava se formiranje naslaga kamenca i na taj se način  produžava njegov radni vijek.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).