• -10%

Veš mašina VOX 1075YTQD

ID: VOX1075YTQD
Na stanju
504 KM
454 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 50 KM (10%)

Ušteda: 50 KM (10%)

Rata već od 21 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

VOX1075YTQD
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Vox
Tip proizvoda
Mašina za pranje veša
Garancija
5 godina
AquaLogic

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vrijeme pranja i dodatno štedi vodu i električnu energiju.

UnbalanceControlSystem

U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski raspoređuje težinu veša i prilagođava brzinu obrtaja kako bi se postigla optimalna efikasnost centrifuge.

ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spriječi neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dječije igre.

DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

Dugme za podešavanje temperature

Nakon odabira željenog programa, pritiskom na dugme „Temp.“ dodatno se podešava automatski zadata temperatura. Temperaturu je moguće podesiti i do 90° za pranje bijelog pamučnog veša.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).