hoco. Bežični mikrofon sa USB type C konetktorom - L15 Crystal Lavalier

ID: TR40210
Na stanju
34 KM
s PDV-om
Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Bežični mikrofon sa USB-C konektorom je uređaj koji će vam pomoći da snimate i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Kompaktan oblik i mogućnost pričvršćivanja na odjeću čine ga pogodnim za vlogging, kao i za vođenje emisija ili intervjua. Kreirajte izvještaje i vlogove za društvene mreže, vodite emisije ili razgovarajte s gostom kao dio intervjua. Bežični mikrofon s aktivnom redukcijom šuma i jasnim, oštrim zvukom omogućit će vam snimanje visokokvalitetnih audio materijala samo pomoću telefona. Samo povežite prijemnik s dometom od 20 met. na USB-C priključak i pričvrstite mikrofone na odjeću pomoću kopče. Plug & Play čini uređaj spremnim za upotrebu odmah nakon povezivanja na telefon. • Domet do 20 met. • Konektor USB-C (prijemnik) • Kapacitet baterije 70 mAh • Radno vrijeme do 6 sati • Težina 12 g.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).