• -10%

Mikrovalna pećnica Tesla MW2391MB

ID: TESMW2391MB
Na stanju
217 KM
195 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 22 KM (10%)

Ušteda: 22 KM (10%)

Rata već od 9 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TESMW2391MB
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Tesla
Tip proizvoda
Mikrovalna pećnica
Garancija
24 mjeseca

Mikrovalne rerne - MW2391MB

Na talasima hedonizma

Brzo odleđivanje, ekspresno kuhanje, lagano zadovoljstvo u svakom zalogaju. Tesla Mikrovalne rerne su neizostavan dio svakog vašeg dana.

Ravnomjerno odmrzavanje

Za savršene rezultate, koju god hranu da odmrzavate, dovoljan je samo pritisak prsta. Zaboravite na hranu sa i dalje zamrznutom sredinom, ili sa prekuhanim dijelovima.

Lahko čišćenje

Naše mikrovalne rerne se jednostavno čiste, ne apsorbuju vlagu, mirise i ukuse. Nijedno vaše novo jelo neće mirisati na prethodno!

Crispy grill

Spremite hranu koja je hrskava spolja, a sočna iznutra! Novi način pripreme otvoriće vam vrata potpuno novog svijeta ukusa.

Preset funkcija i auto meni

Sve što treba da uradite je da izaberete vrstu hrane i njenu težinu, i odgovarajuća jačina i vrijeme kuhanja će biti podešeni automatski. Ukoliko često pripremate jelo na određeni način, posebno će vam biti korisna funkcija koja pamti jednom upisane parametre.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).