• -10%

Ručni mikser Tesla MX301BX

ID: TESMX301BX
Na stanju
36 KM
32 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 4 KM (10%)

Ušteda: 4 KM (10%)

Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TESMX301BX
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Tesla
Tip proizvoda
Ručni mikser
Garancija
24 mjeseca

Ručni mikser Tesla MX301BX

Pomiješajte sve!

Neophodni u svakoj kuhinji, Tesla mikseri će vam dobro poslužiti bilo da radite kolače, pečete kruh ili pravite neku drugu domaću poslasticu.

ELEGANTAN DIZAJN

Ništa kao malo elegancije koja će vas inspirirati: odaberite Tesla mikser s kombinacijom inoxa i crne boje i dodajte klasični štih svom kuhinjskom pultu.

PRAKTIČNOST JE OBAVEZNA

Ovaj Tesla uređaj je prilično jednostavan za korištenje i održavanje: mješalice i kuke za tijesto od nehrđajućeg čelika, pogodne za miješanje, tučenje i mućenje, mogu se praktično prati u perilici posuđa.

ERGONOMSKA RUČKA

Ručka uređaja pažljivo je dizajnirana za maksimalnu udobnost, osiguravajući udoban hvat. Budući da je mikser prilično lagan, vrlo je jednostavan za korištenje.

JEDNOSTAVNO KAO 1, 2, 3

Uređaj je jednostavan za korištenje i razumijevanje: ima prekidač za uključivanje i isključivanje s odabirom brzine, turbo tipku i tipku za otpuštanje mješalice.

LAKO ČIŠĆENJE

Sav pribor i dodaci uređaja lako se peru u perilici posuđa.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).