• -10%

Ručni mikser Tesla MX500WX

ID: TESMX500WX
Na stanju
48 KM
43 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 5 KM (10%)

Ušteda: 5 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TESMX500WX
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Tesla
Tip proizvoda
Ručni mikser
Garancija
24 mjeseca

Mikseri - MX500WX

Pomiješaj!

Neophodni u svakoj kuhinji, Tesla mikseri će vam dobro poslužiti bilo da pravite kolače, pečete hljeb ili pravite neku drugu domaću poslasticu.

POGODNOST JE NEOPHODNA

Ovaj Tesla uređaj je prilično jednostavan za korištenje i održavanje: metlice i kuke za tijesto od nehrđajućeg čelika, pogodne su za miksanje, mućenje i gnječenje, a mogu se praktično prati u mašini za posuđe.

ERGONOMSKA DRŠKA

Drška uređaja pažljivo je dizajnirana za maksimalnu udobnost, osiguravajući udobno držanje. S obzirom da je mikser prilično lagan, vrlo je jednostavan za korištenje.

JEDNOSTAVNO KAO 1, 2, 3

Uređaj je jednostavan za korištenje i razumijevanje: ima prekidač za uključivanje/isključivanje sa odabirom brzine, turbo dugme i dugme za otpuštanje mućkalice.

LAKO ČIŠĆENJE

Sav pribor i dodaci uređaja mogu se lako prati u mašini za pranje posuđa.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).