• -10%

Ručni mikser s posudom Tesla MX501WRB

ID: TESMX501WRB
Na stanju
69 KM
63 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 7 KM (10%)

Ušteda: 7 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TESMX501WRB
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Tesla
Tip proizvoda
Ručni mikser
Garancija
12 mjeseci

Mikseri - MX501WRB

Pomiješaj!

Neophodni u svakoj kuhinji, Tesla mikseri će vam dobro poslužiti bilo da pravite kolače, pečete hljeb ili pravite neku drugu domaću poslasticu.

HANDS FREE

Ovaj mikser je savršen uređaj za užurbane aktivnosti u kuhinji sa puno posla! Samo dodajte sastojke i pustite da radi, tako da imate dovoljno vremena da završite ručak - a također i napravite desert.

ROTIRAJUĆA POSUDA

Posuda za miješanje se okreće i omogućava vam da pratite proces miješanja. Posuda je kapaciteta 3,2 L i dovoljno je široka da lako možete sve dodati.

JEDNOSTAVNO KAO 1, 2, 3

Uređaj je jednostavan za korištenje i razumijevanje: ima prekidač za uključivanje/isključivanje sa odabirom brzine, turbo dugme i dugme za otpuštanje mućkalice.

POGODNOST JE NEOPHODNA

Ovaj Tesla uređaj je prilično jednostavan za korištenje i održavanje: metlice i kuke za tijesto od nehrđajućeg čelika, pogodne su za miksanje, mućenje i gnječenje, a mogu se praktično prati u mašini za posuđe.

LAKO ČIŠĆENJE

Sav pribor i dodaci uređaja mogu se lako prati u mašini za pranje posuđa.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).