• Rasprodano

Usisivac Roborock S7 MaxV+ + postaja za samopraznjenje Black

ID: MI15007
Nedostupno
1.989 KM
s PDV-om
Rata već od 91 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
 - Garancija: 12 mjeseci
 - Baterija: 5200mAh
 - Usisna snaga: 2500Pa
 - Spremnik: 470ml

Količina

Usisavač kombinira 2 kamere i LDS laser. U kombinaciji s naprednim softverom ReactiveAITM 2.0 nudi najučinkovitije usisavanje i navigaciju u prostoru. Ima ugrađen snažan Qualcommov procesor koji prikazuje tlorise u stvarnom vremenu, tako da ćete uvijek znati gdje se robot nalazi.
Visoko precizna LiDAR navigacija omogućuje učinkovito dnevno i noćno planiranje rute stvaranjem točnih modela vašeg doma tijekom čišćenja.
Opremljen nadograđenim HyperForce sustavom koji pruža više usisne snage čak do 5100Pa (npr. usisavanje tepiha)


Sa spremnikom za vodu kapaciteta 2dl koji je pogodan za pranje podova do 300m2, omogućuje planirano čišćenje i razne razine.
Podržava do četiri kata s različitim tlorisima. Međutim, svaki kat može imati do 10 “zabranjenih cona” koje usisavač ne obrađuje.
Prilikom čišćenja vrlo velikih prostora, robot procjenjuje količinu energije potrebne za preostalo područje i puni se točno toliko da završi svoj posao.
Nakon što su sobe identificirane, možete odabrati posebne prostorije za čišćenje, planirano usisavanje i nastaviti snagu usisavanja i protok vode prema prostoriji.
HEPA filter tipa E11 hvata do 95% čestica prašine. Može se prati tako da se može koristiti duže vrijeme prije mjenjanja.


Potpuna kontrola izravno iz aplikacije. Koristite Alexa i Roborock Plus ili Google Home za potpune opcije glasovnog upravljanja.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).