• -10%

Kuhinjski robot Tesla KR600RA 3 u 1

ID: TESKR600RA
Na stanju
280 KM
252 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 28 KM (10%)

Ušteda: 28 KM (10%)

Rata već od 12 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TESKR600RA
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Tesla
Tip proizvoda
Kuhinjski robot
Garancija
24 mjeseca

Kuhinjski mikseri - KR600RA

Vaš mali pomoćnik u kuhinji

Jedan uređaj, toliko mogućnosti: koristite svog Tesla kuhinjskog robota za miksanje, pravljenje tijesta ili čak mljevenje mesa. To je vaš vlastiti kuhinjski pomoćnik!

1000 W motor

Zaboravite na dugo ručno miješanje i uživajte u savršenim rezultatima pečenja: sa ovim snažnim motorom možete pripremiti mnogo hrane brzo i gotovo bez napora.

Velika posuda

Visokokvalitetna posuda od nehrđajućeg čelika, kapaciteta do 5 L, pogodna je za obradu manjih ili većih količina sastojaka. Oblik posude i alati savršeno su iskombinovani za vrhunske performanse.

6 nivoa brzine

Prilagodite postavke brzine svojim potrebama! Sa šest različitih nivoa za izbor, lako je pronaći pravi za bilo koji recept za kuhanje ili pečenje.

Blender od 1,5 l

Napravite savršene smutije ili druge ukusne napitke sa moćnom funkcijom blendiranja i posudom blendera kapaciteta 1,5 L.

Mašina za mljevene mesa

Sameljite svoje meso za sočnije kobasice i još ukusnije hamburgere, koristeći mašinu za mljevenje mesa sa tri diska za rezanje. Znajte tačno šta je na vašem tanjiru.

Korisna dodatna oprema

Dodatna oprema uređaja uključuje kuku za tijesto, balon mješalicu, ravnu mješalicu, lopaticu i aparat za rolanje.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).