Bosch Mikser ručni, 500W, 5 brzina + turbo, Styline Colour - MFQ40301

ID: TR25934
Na stanju
115 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Ručni mikser, snaga motora 500W, 5 radnih brzina + turbo Ergonomski dizajnirana neklizajuća ručka mekana na dodir za siguran i udoban rad. Prikladno za desnoruke ili lijevoruke. Odvojena tipka za izbacivanje pomaže pri jednostavnom odvajanju FineCreamer Turbo mješalica i kukica za tijesto. Ergonomski oblik kućišta sa "soft touch" ručkom. Ručni mikser i dodatni pribor jednostavno se čiste. Sav dodatni pribor, metlice za miješanje i tučenje, mogu se prati u perilici posuđa. Prostor za spremanje/namatanje kabla. 2 visoko učinkovite Fine-Creamer metlice od nehrđajućeg čelika za odlične rezultate tučenja i miješanja. Jak, tih, lagan
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).