Fantech Tastatura sa RGB osvjetljenjem, gaming - K612 Soldier

ID: TR14645
Na stanju
54 KM
s PDV-om
Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Fantech Soldier K612 – kvalitetna gaming tipkovnica, kreirana uz uključivanje napredne tehnologije iz svijeta savremenih uređaja. Tijelo tipkovnica je izrađeno od legure aluminija i dopunjeno je plastičnim elementima, zbog čega je model sposoban da izdrži manje štete. Ukupan broj tipki je 102, a za jednostavnost korištenja dodato je još 12 tipki odgovornih za korištenje multimedijskih funkcija (prebacivanje muzike, otvaranje web stranica, upravljanje zvukom itd.). Ugrađeni sistem protiv kočenja omogućava vam da istovremeno koristite do 19 tipki, bez pozivanja prozora sistema upozorenja. tipkovnica posjeduje stilski dizajn koji omogućava savršeno usklađivanje sa drugim gadžetima. Zahvaljujući ugrađenom RGB pozadinskom osvjetljenju, korisnici imaju priliku da prostor za igranje bude još svetliji i ljepši. Pozadinsko osvjetljenje kombinuje nekoliko boja i omogućava vam da ih prebacite pritiskom na jedno dugme. Kao izvor napajanja je USB kabl i ugrađeni osigurač, koji štiti tipkovnicu od preopterećenja struje.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).