• -10%

Veš mašina Indesit BTW L50300 EU

ID: INBTW L50300 EU
Na stanju
722 KM
650 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 72 KM (10%)

Ušteda: 72 KM (10%)

Rata već od 30 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

INBTW L50300 EU
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Indesit
Tip proizvoda
Mašina za pranje veša
Garancija
5 godina
Extra Wash opcija

Extra Wash ciklus idealno je rješenje za sve osušene i tvrdokorne mrlje kao što su mrlje od kave ili čokolade. Odaberite ga uz bilo koji brzi ciklus kako biste uživali u odličnim rezultatima pranja vašeg rublja.

Pamuk 60

Cotton 60 program omogućuje odlične rezultate pranja vaših pamučnih predmeta i odjeće na 60°.

Sintetika 40

Synthetics 40 program učinkovito uklanja mrlje s vaše sintetičke odjeće na temperaturi od 40°u samo 59 minuta.

Pamuk 40

Cotton 40 program posebno je dizajniran za dodatnu brigu za vaše pamučne predmete pranjem na 40°.

Water Balance Plus

Inovativni Water Balance Plus program dizajniran je za isključivanje vode i potrošnju energije i vremena. Malenim količinama štedite do 70% vode i 50% energije dok je ciklus 35% brži.

Odgoda

Program za odgodu omogućuje vam izradu rasporeda vašeg ciklusa pranja za kasnije razdoblje tijekom dana ili noći. Jednostavno postavite program i pustite da vaš Indesit uređaj obavi ostalo.

Turn&Wash

Svoju pamučnu i sintetičku odjeću stavite u perilicu, jednostavno okrenite ručicu za odabir Turn&Wash funkcije u manje od 45 minuta. Ovaj program pruža odlične rezultate.

RapidWash

Uštedite na vremenu i uživajte u odličnoj kvaliteti rublja zahvaljujući RapidWash programima. Za precizno i brzo pranje, Indesit vam predstavlja 5 brzih ciklusa koji traju manje od 59 minuta. Možete prati sve što želite u jako kratkom vremenskom razdoblju zahvaljujući programima namijenjenima za različite vrste tkanina kao što je pamuk, sintetika pa čak i vuna.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).