Tefal Pegla na paru za vertikalno peglanje, 2000W, - DT8270

ID: TR19737
Na stanju
201 KM
s PDV-om
Rata već od 9 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje je 2-u-1 rješenje za svu odjeću i kućni tekstil. Uređaj koji je jednostavan za upotrebu nudi pouzdano peglanje, dezinfekciju i čišćenje – sve u praktičnom formatu. Otkrijte cijeli paket: Intenzivna snaga pare vam pomaže da izgledate najbolje moguće u trenu, dok nova četka od mikrofibera istovremeno uklanja prašinu i dezinfikuje - savršena za upotrebu u cijelom domu; kaputi, dušeci, sofe i još toga! Rješenja za kućni tekstil i odjeću: Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje je dizajniran za sav kućni tekstil, na lak način i u praktičnom formatu. Impresivna snaga od 2000W, kontinuirani ispust pare od 30g/min i dodatni udar pare od 90g/min – ovaj višenamjenski aparat pegla, dezinfikuje i čisti, sa širokim spektrom poboljšanih karakteristika. Zahvaljujući brzom zagrijavanju od 25 sekundi i tehnologiji zagrijevanja grijne ploče, možete ispraviti nabore na vašoj garderobi i odmah je nositi. Četka od mikrofibera je prava zvjezda čišćenja, nudi sve što vam je potrebno za uklanjanje prašine sa kaputa, dušeka, sofa i još mnogo toga. Prirodna snaga pare dezinfikuje, za zdravije kućno okruženje bez upotrebe deterdženta i hemikalija. Siguran i efikasan na svim tkaninama, otkrijte aparat praktičnog formata, jednostavan za upotrebu. Pegla na paru za vertikalno peglanje, snaga 2000W, udar pare do 30 g/min, dodatni udar pare 90 g/min., vrijeme zagrijavanja 25 s., dužina kabla 2.6 met., 2 postavke pare, kontrola na dršći, ručne kontrole, kapacitet odvojivog spremnika za vodu 200 ml., indikator spremnosti pare, spremnik za kabl Nastavci: četka od mikro vlakana, četka za tkaninu, poklopac za paru
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).